Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: k1872888

[分享討論] HT Iron man mark 42 派貨日期(討論)

16都拎得, 希望唔好QC地獄 :73:
終於都攞到貨, 隻眼做得太大隻, 加埋著眼燈過程超煩, HT 下次唔該改下設計..
終於 攞左。
大致上好滿意,
好墜手,真係有晒童年玩超合金的感覺 (絕對強過 合金魂,MB,  GFFM ……),
可動性,淨睇 啲鬼馬機關 (但小弟覺得有點礙眼),真係夠晒玩,
頭雕,我已有 mk7 果個,所以哩個 前面頭雕,我無乜要求,但實物 絕對是高質素的

唯背部有兩,3點花 / 滲線少許出界,但不礙眼,我接受的 (因他日 上櫃時,我諗我都玩花 ……)

不好意思....zip一zip 入來急問...請問各位淨武器庫+batman浱到幾多號呢?shop已收左工....
其實依加拎42 係唔係都係問題多?
Alex仔 發表於 4-11-2014 01:12 AM
其實依加拎42 係唔係都係問題多?

可以等多排先攞, 後期既貨估計好d,
呢隻真係等咗好耐... 聽說有大貨... 真的嗎?
faybo 發表於 14-11-2014 10:38 PM
呢隻真係等咗好耐... 聽說有大貨... 真的嗎?

四處都有大貨賣了