Toysdaily 玩具日報

MP-10開訂啦

回復 10# samuel2

我意思係其實佢有無灰模就開訂都好,佢最好CONFIRM係堅料先,唔好令訂個D人失望咁解,開遲開早無所謂既...另MP,以我所知,唔係只會再版一次的.
回復  samuel2

我意思係其實佢有無灰模就開訂都好,佢最好CONFIRM係堅料先,唔好令訂個D人失望咁解,開遲開 ...
宇宙之王者 發表於 23-5-2014 11:41 AM

師兄都啱既,不過呢個要落訂時問下。
我今日去完問清楚再通知各位。
隔離POST話係流,但如果青口亂收訂,咁咪好兒戲,佢唔係係到收風就當係呀?自己唔洗CONFIRM架?
宇宙之王者 發表於 23-5-2014 11:20 AM

我尋晚岩岩路過旺精,好多人訂Mp10

店長已經好醒目打去問頭目,頭目話confirm 繼績

我都跟手訂左隻Mp12

返黎睇到隔離姑退訂話流料,今次又花生:78:
訂要收幾多     ?
頭像被屏蔽

THANKS C兄, 正想知HB MP11賣幾$,

好,我原本諗住今日或明天訂, 我HOLD HOLD SIN,

NOW諗返, MP 22 無訂多隻, 有D後悔:26:, 但自己唔係李澤楷

我先觀望好了, 反正如果堅料, 其他店日後都會開訂, 如果是流料, 蒸粉 只會退訂了事, 但 hb 老細就暫時相信是 ...
mythsgod 發表於 23-5-2014 01:46 PM
唔洗千一個價都幾吸引, 但仲有好耐時間, 同埋得一間有開訂, 都係睇定啲先.
唔洗千一個價都幾吸引, 但仲有好耐時間, 同埋得一間有開訂, 都係睇定啲先.
mj23 發表於 23-5-2014 05:04 PM

始終馬仔冇文哥咁受歡迎, 平啲吸客又係有理由,
反而諗緊已有美版好唔好訂多隻日版MP10...
啱啱訂左,問過店員,佢確定係會出復刻,所以我都訂左了。
如果有師兄擔心可以再觀望下先。
我都訂左先。不過差唔多要等成年先收貨。。
我今晚都去了訂左MP10先
始終馬仔冇文哥咁受歡迎, 平啲吸客又係有理由,
反而諗緊已有美版好唔好訂多隻日版MP10.. ...
遊俠 發表於 23-5-2014 06:57 PM

馬仔係咩?   1牛1魚唔係文哥?
回復 1# samuel2

Hi ching but this news may not be true. anyway thks for your information
maybe we can wait the jp online  shop to preorder, if the new is true we can order from the web.
回復 28# iamsamuel28

回復 29# iamsamuel28

我都明白有師兄擔心,所以如果怕就可以睇定啲先。