Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 超合金魂 GX-40 六神合體 再販 ?

gazza兄有興趣入返隻嗎?
tolete 發表於 29-5-2014 05:59 PM

我雖然09年已經買了只二手。這次會入全新的再版啊(而只二手初版就會放掉),爲了全新開苞的感覺啊!:p{:1_214:}
我雖然09年已經買了只二手。這次會入全新的再版啊(而只二手初版就會放掉),爲了全新開苞 ...
gazza1211 發表於 29-5-2014 06:09 PM

處作當然係新鮮啦,呵呵
頭像被屏蔽
蒸粉話今晚cut訂,明日要去孤仔訂!不過孤仔都可能跟風今睌!
不過如各位今晚訂唔到,明日孤仔也cut咗,明日也可去國寶訂!
都係貴十雞和訂要多D!
[quote]蒸粉話今晚cut訂,明日要去孤仔訂!不過孤仔都可能跟風今睌!
不過如各位今晚訂唔到,明日孤仔也cut&#2165 ...
cccccto 發表於 29-5-2014 08:20 PM

由佢CUT, 佢地又懶緊張...金毛咪又係咁,宜家點呢? 周街貨,我買個價仲平過訂,唔係話自己好叻,只係厭左爭去訂的感覺,爭呀...搶呀....唔要自已錢呀....要貨呀....真係唔洗做,唔洗返工咩!
Wow訂唔到啊

好想要

邊度重有得訂

勿插:62:
頭像被屏蔽
限量版!!!
截訂=倒米
Mk孤注仲有,剛剛訂了,第一隻合金魂:$成日諗起Danny summer唱嘅中文主題曲:)