Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 大家要準備找數了~~

今次呢灘野肯定有排派…銀包唔驚無時間週轉:77:我都中三隻…
回復 24# Erickabuto

MK 33係有頭雕的...
雖然我都唔明白MK17 點解等要咁耐...
仲未有雲師兄
之前不係話4-5月發售:42:
我都中咗五隻呀!ca,有同冇袖雷神同33,42呀!步生可能留俾風雲公佈呢!
昨天問人~mark 42 大約6~7月派
隻42真係可以派到兩個月....
反而我想佢派雷神先~~真係等左好耐啦~~~
吾知夏羅古有無現貨賣Le?
頭像被屏蔽
我一隻都唔中..........................好嬲~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
因為我買左robocop only~~~~~~~~好慘呀....成一年啦~
隻42真係可以派到兩個月....
反而我想佢派雷神先~~真係等左好耐啦~~~
irontuba 發表於 21-5-2014 04:56 PM

吓!點耐得過42呀雷神都好似未有一年呀!im3都差唔多落畫一年啦!
回復 40# sunnyfatb

haha~的確42係耐好多~
因為我一隻雷神都無入~
所以新鮮感大d~
依家已經有IP同RS玩住先~~
所以對IM癮不大~~
頭像被屏蔽
回復 32# kimlam

可能我多心,我見 Mark 17 舖面display同人地玩具展
擺出黎個個都似唔郁得咁
(肚,腰連大脾啲關節位)
師兄可以上網睇睇
(我都有訂17,都希望快啲派)

回復 43# Leslieinaus

http://www.hottoys.com.hk/productDetail.php?productID=189
Ching上官網睇ma~~講明有36個關節點
派MK33先應該係因為特別版係對應番MK42 個面罩