Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 大家要準備找數了~~

到時有人post大貨相,肯定讚多過彈,因為通街都是蟹貨。申利:我上年動漫節結束後訂左隻普通版,依家才7舊水一張單,不過自己玩就算啦,買貴左少少。
我係16:45呀!仲要排咗半日!結果都輪唔到我玩先,真係玩到心都灰哂!
wwho 發表於 30-6-2014 02:45 PM

你唔算慘,我慢慢嘆埋個早餐先入去,結果15:20:die:
求神拜佛...各玩家盡早攞貨,等SB貨艙有位再補貨!
隻MK33响IRON MAN3系列內產量應該三甲內...MK42當然第一!
當然MK33非靠外形吸引,而係靠HT銷售策略(動漫節限定會場戰損頭),
再加上MK42餘威(唔好執輸炒理一份)!
本人手上係30號嘅單,希望中秋節前攞到貨!
全部派哂貨!!
動漫節前應該都無新野派,淨係Ironman MK42、MK33、MK20 (Python) 都有排派....
3隻im玩到嘔…{:1_206:}
終於派哂,坐等RoboCop
onesixthrepublic.blogspot.hk/2013/03/hot-toys-schedule-03113.html

8月有 ASM2 蜘蛛俠、Heartbreaker 和 Robocop
8月有 ASM2 蜘蛛俠、Heartbreaker 和 Robocop
fishnchips 發表於 8-7-2014 12:00 PM

派埋heartbreaker我就清哂了...出坑!!!!! :65:
回復 264# irontuba

仲有STARBOOST同BATMAN庫, 我都可以出坑了, 再見HT(可能)
回復 265# youlovetoy

Haha....口裡說出抗...但內心好矛盾!! XD
我仲等緊雲師兄:help:
回復 266# irontuba

應該中左好多師兄心裡面個句:38:
fishnchips 發表於 8-7-2014 12:00 PM

下月派Heartbreaker,咁ironman 之路可以休息下囉!
儲定錢等復仇2囉
原來相入面全部都派了,唔知幾時有下一set推出呢?
下月派Heartbreaker,咁ironman 之路可以休息下囉!
儲定錢等復仇2囉
brian_ctw 發表於 8-7-2014 04:03 PM

係wo!! 仲有復仇2....!!!:help: