Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: MAX

[玩具攝影] [ZCWO] Charlie Chaplin 差利卓別靈 的 流浪漢 誕生100週年紀念FIGURE

回復 12# MAX

請問幾銀??
回復  MAX

謝謝, 唔知大約幾魚? Thx.
pandaphia 發表於 22-5-2014 06:10 AM

內文有相關資料~~

http://the-sun.on.cc/cnt/lifestyle/20140521/00487_001.html

回復  MAX

請問幾銀??
BatIron 發表於 22-5-2014 04:26 PM

內文有相關資料~~

http://the-sun.on.cc/cnt/lifestyle/20140521/00487_001.html
好似無門果個普通版平D, 今日收工去睇下
差利卓別靈我細細個就聽過哩個名喇. 小時候電視一播就坐定定睇佢.{:1_208:}
我比較中意佢木獨無表情的look,佢果種無表情之中又用身體語言帶出表情才正:$

希望之後會再出過無表情的look:help:
其實真係唔明白, 點解唔出黑白版???
邊個見過差利係彩色架!?
此乃個人意見.......不喜勿插
{:1_212:}
閣下除了攝影技術好, 替 figure 擺設的姿勢亦是一絕!  很喜歡這幅相片, 總是覺得門一打開, 就有怪獸撲出來, ...
大姐姐 發表於 21-5-2014 04:34 PM

可能一開門就有隻洛威拿~~~
我比較中意佢木獨無表情的look,佢果種無表情之中又用身體語言帶出表情才正

希望之後會再出過無表情的 ...
小小玩具迷 發表於 23-5-2014 02:00 AM

其實之前出過木獨樣,不過只有( ー個頭、ー士的、ー張櫈、幾隻手・・・)簡單D                  
    入依個 2013年3月6日 嘅日子就睇到,不過唔知合唔合你胃口!!!!