Toysdaily 玩具日報

查看: 6556|回復: 13

[玩具報告] 19號特玩Toybiz 蜘蛛俠 figure!!

大家好
又系我:38: 今次我會玩下Toybiz 蜘蛛俠{:1_228:}
展示下我2隻最愛既收藏黎毒下大家:57:

先玩電影2呢隻既spider  我諗呢隻都有出左十年掛{:1_215:}
可動性強到無朋友  特別留意腹部關節:50:..  
吾睇都吾覺分左幾截  大大增強可動

當年的手指可動已成絕響:die: 其中八隻都有可動性

自然蹲下既動作現時好小美玩做到

仲有埋大大個廣告牌送   今次吾玩呢個{:1_212:}

跟住落黎呢隻系sinister six既6隻裝出既蜘蛛仔

呢隻toybiz 有啲甩色   都未有時間補{:1_216:}
但呢隻算得上非常出色的玩物
始終 mcflarne太貴  甚至無貨:sad:
所以玩住呢隻

一樣都有很高可動 可以看得出{:1_236:}

背部手關節為加強可動而做出驚人的設計:50:成個膊頭走出黎:time:

還有其他................

我仲有其他spider:43: 可惜時夠吾夠,下次先影:78:

你地想睇邊個marvel人物啊?朋友:he:
舊蜘蛛俠真係好可動,好彩新個隻都唔差 :shy:
曾經都有3隻MCFANLANCE,而家想要返都要高高追,個隻簡直係神物, 而家想買返隻新SPIDERMAN ,好似幾正咁BO
sinister six果隻是我認為最好的,mcfarlane都比不上的,可能只是我覺得,吾知點解人人都話mcfarlane才是最好{:1_215:}

Btw,你的sinister six GG少左網喎{:1_215:}
TOYBIZ 呢兩隻固然係好野, 不過TOYBIZ 仲有一隻好野大家好少提起而又比較易搵的叫SNAPSHOT SPIDERMAN, 無記錯應該係CLASSIC WAVE10, 有小童向道具玩之餘仲要多關節, E+真係唔會再有公司有咁O既大包
sinister six果隻是我認為最好的,mcfarlane都比不上的,可能只是我覺得,吾知點解人人都話mcfarlane才是最 ...
小小玩具迷 發表於 20-5-2014 12:47 PM

收起左蜘蛛網  吾系太喜歡
雖然唔鍾意"失敗的人", 不過都謝謝大大分享.
請問你電影版那隻的頸是否能動和你的那隻關節是否很鬆,如有有甚麼方法令關節變緊,thx:64:
TOYBIZ 呢兩隻固然係好野, 不過TOYBIZ 仲有一隻好野大家好少提起而又比較易搵的叫SNAPSHOT SPIDERMAN, 無記 ...
消遙丸 發表於 20-5-2014 02:37 PM

你講起我先知呢隻叫snapshot 呢隻我都有想買過
但見吾到:26:  睇怕比mcflaren更難搵

請問你電影版那隻的頸是否能動和你的那隻關節是否很鬆,如有有甚麼方法令關節變緊,thx
潘冠華 發表於 20-5-2014 05:00 PM

用aa膠系關節位用小小就得
keep住郁關節5分鐘 就ok
請問你是用那種AA膠和你的電影蜘蛛的頸是否能動thx:64:
請問你是用那種AA膠和你的電影蜘蛛的頸是否能動thx
潘冠華 發表於 20-5-2014 10:09 PM

頸有可動
aa膠我求其買 我諗無所謂
頭像被屏蔽
筋肉feel...:38:
頸有可動
aa膠我求其買 我諗無所謂
ngkp19 發表於 20-5-2014 11:50 PM

有否你用的AA膠的圖片和你知
有否你用的AA膠的圖片和你知
潘冠華 發表於 21-5-2014 06:05 PM