Toysdaily 玩具日報

查看: 3209|回復: 13

[分享討論] Dragon威龍 Pirates of the Seven Seas 魔盜王一套四款電影場景

頭像被屏蔽
N記個套係最好,這套唔多掂:die:
頭像被屏蔽

回復 1# 積克船長

咦!?連正式的電影名稱都不能印出來 及 部份角色名與電影不符,其實......還算不算是offical product?  (威龍會山寨人家東西嗎?)

師兄有沒有儲NECA出的那一大堆Pirates of the Caribbean?
NECA那些真的做得很精緻

PS. 船長個樣好似銀魂(漫畫)入面搞惡嗰啲圖
頭像被屏蔽
0既然樓主0甘鎰鐘意魔盜王,有時間睇下我收藏0既一D魔盜王Figure交流下{:1_208:}

3.75" 魔盜王 Pirates of the Caribbean Figure
http://toysdaily.com/discuz/thread-176686-1-1.html
NECA 7" Pirates of Caribbean Figure
http://toysdaily.com/discuz/thread-178154-1-1.html
Hottoys Pirates of Caribbean Jack Sparrow
http://toysdaily.com/discuz/thread-177345-1-1.html
頭像被屏蔽
回復 3# 積克船長

當然係NECA啦!{:1_203:}
頭像被屏蔽
回復 5# 積克船長

海量收藏!
    ching俾我最深刻的印象就係嗰張俾玩具瞓嘅床
回復 7# 積克船長

又唔算係專儲魔盜王,大部份喜歡0既電影都會儲,
都好濫下,但呢兩年因工作環境改變,
無0羊時間買玩具,更唔好講影相,
都係睇各位朋友0既post多,
你隻幽靈船好正:71:
頭像被屏蔽
積克船長很久沒見了:65:
這set威龍出的魔盜王很久在環X模型鋪見過,我都考慮了一會,但礙於無可動和山寨感太重,放棄了:oh:~~
積克兄和ScarletSpider兄的魔盜王收藏都很豐富很齊款,欣賞你們的post實在是一大娛樂:71:
我沒有玩魔盜王的玩具一段日子了,一來已沒有新產品,二來我也玩得太雜:38:.....
不過我弟弟最近入了一架大比例的黑珍珠號,也實在夠漂亮,有機會拍下照與你分享一下
頭像被屏蔽