Toysdaily 玩具日報

EX聖戰版白羊聖衣-平賣中???

尼個post我都見到,佢限定某日交收,相信唔係個個人都就到所以先無人爭。依家大部份都係4魚以上
shing045 發表於 19-5-2014 03:52 PM

我覺得似係人地for直購但佢見人就快完玩偷襲set價bid
頭像被屏蔽
SSP 老牌貓店, 大約4魚半!
mythsgod 發表於 19-5-2014 01:33 PM

Thx.....姑仔"唔生發"精粉?
頭像被屏蔽
因為收咗你一魚訂,街價4魚半,兩間計好條數咪5魚半囉,等你攞又死,撻訂又死,跟本全部都係數學奇才先可做呢行!
跟本第一日返貨次次都插水,等佢退錢,仲慘過同佢借錢,其實仲有冇傻仔訂?
所以唔再訂玩具:38:近年訂幾多隻蝕足咁多隻,買咩都係等現貨仲抵
我覺得似係人地for直購但佢見人就快完玩偷襲set價bid
yugi 發表於 19-5-2014 04:01 PM

冇set底價就有咁嘅風險,冇得怨,買家冇做錯。
跟本第一日返貨次次都插水,等佢退錢,仲慘過同佢借錢,其實仲有冇傻仔訂?
braveking 發表於 19-5-2014 05:27 PM

咁咪即係傳說中的輸打贏要囉:x平左就要人插翻比你, 貴左就要人訂價比翻你:x
回復 52# mythsgod

請問 師兄*老牌貓店 *,即係邊間?位置係邊?

謝謝
*老牌貓店 *,即係深水步福利
頭像被屏蔽
師兄們, MK 有冇店賣 4魚半 ? in where?
重點是"限時交收",師兄 小心賣家扮收不到你的聯繫,而理直氣壯取消交易!
mythsgod 發表於 19-5-2014 04:15 PM

Thanks for the advice, if he trys anything funny, I'll make sure he is no longer 100% + feedback
Thanks for the advice, if he trys anything funny, I'll make sure he is no longer 100% + feedback
davehammer 發表於 19-5-2014 06:55 PM

As someone said if he just want to sell at a higher price, a negative feedback is not a big deal. Anyway, good luck.