Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 我黎自馬交蝸居的小小收藏(已更新)

{:1_203:}我就用抽濕機~~~!
太強喇樓主.................超強既合金收藏家..................:71:
太強喇樓主.................超強既合金收藏家..................
ray文 發表於 17/5/2014 10:44 AM

樓主啲玩具拍得住你喎! :36:  

幾時蘇輕你幾個個神櫃出嚟比大家睇睇??
樓主啲玩具拍得住你喎!   

幾時蘇輕你幾個個神櫃出嚟比大家睇睇??
可變戰士 發表於 17-5-2014 11:13 AM

我個神櫃不嬲都show左啦................冇咩好睇................{:1_219:}
我個神櫃不嬲都show左啦................冇咩好睇................
ray文 發表於 17/5/2014 11:16 AM

你合金魂個櫃未蘇?? 蘇PLEASE! :57: :57: :57:
很強大的收藏噢!!!!! :71:
真是恨死我啦{:3_131:}{:3_131:}
玩具櫃永遠都係咁好睇!!!!
一個超級合金控...{:1_203:}
白色個幾包係咩黎?
fatbean 發表於 16-5-2014 11:16 AM

應該係吸濕包
你合金魂個櫃未蘇?? 蘇PLEASE!
可變戰士 發表於 17-5-2014 11:23 AM

又唔見你SHOW比我睇..................:57:
又唔見你SHOW比我睇..................
ray文 發表於 18/5/2014 01:30 AM

我有鬼錢學人買玩具咩! :73:
love those 超合金:57:
我有鬼錢學人買玩具咩!
可變戰士 發表於 18-5-2014 11:15 AM

但我見到你個櫃上層好多12吋, MB, 高達...........下層又有老變, 超合金同囡囡wor..........仲想騙人.............{:1_214:}
但我見到你個櫃上層好多12吋, MB, 高達...........下層又有老變, 超合金同囡囡wor..........仲想騙人.... ...
ray文 發表於 18/5/2014 11:43 PM

係SHF, 不是12寸.......你一定睇錯! :Q