Toysdaily 玩具日報

查看: 7184|回復: 17

[個人收藏] 開箱圖,快玩YF-29.

手機圖傷眼見諒   :64:
簡陋環境,唔識擺pose.見諒    :64:
部YF-29隻黑唔錯,個頭好正.:71:
The Box

The Figure

謝謝觀賞
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
Yf29真係出到有d厭厭地,呢個模用左好多年啦,記得當年買第一隻yf29個時,好似已經是三四年前的事了,呢次隻機個頭係賣點,隻色換左過,但除此之外,還有什麼呢,將一個好好地既design玩到咁,有點可惜,但在商言商都無計:(
我都定咗但NY比B記Cut貨我隻唔知幾時先比到我!:die::help:
個4隻角 加埋黑色 好似胸神惡煞大漢一個:he:
呢隻款式動畫入面有冇出過?
回復 7# wiswis

電影同電視都沒出過!
只在Game有出!
回復 5# iceng0083

我之前都有收過NY 話 Cut 單email , 但我覆左佢我會等及唔取消訂單 , 並追問幾時出貨 !

佢第二日已經覆左我最遲下星期寄出 !

Hello

Thank you for your message

Your order will be send at the lastest the next week.
We are sorry if we can't give you an exact date.
Thank you for your understanding.

Kind Regards

Nixxxx xxxx.com
Customer Service
回復  wiswis

電影同電視都沒出過!
只在Game有出!
iceng0083 發表於 15-5-2014 02:41 PM

THX,真係GA岩(GA-ARM=GAME)異色版
look so good, Im looking forward mine from JP, thx for sharing!!!
頭像被屏蔽
回復 9# Mcgarden

c兄你是如何e-mail NY 呢?
我找不到!
估唔到個隊長機骷髏標準俾人系中間分開左,有D可惜
多謝CHING分享
回復 13# iceng0083

首頁 , 右上角 “contact us” ,  跟住“submit ticket” ,選擇“delivery”

記住輸入oder number !