Toysdaily 玩具日報

[分享討論] new batman and bat mobile....

頭像被屏蔽

RE: new batman and bat mobile....

回復 16# iwillneverlose
咩都反對左先!!!!!!!
頭像被屏蔽
所以開頭覺得man of steel麻麻,睇完又幾好睇喎,仲認為女副官先係女主角:35:(antje traue真係正)
我想問下,新呢套BATMAN係咪之前果三集既延續?仲係咪果個導演同主角係咪仲係基絲丁 貝爾?定還是新人事新作風 通通從新黎過
回復 20# fruitswai9

TDKR好難接落去,少爷由Ben Affeck演(夜魔侠, 上一代Jack Ryan)
我觉得会借电視劇Gotham嚟Reboot
我想問下,新呢套BATMAN係咪之前果三集既延續?仲係咪果個導演同主角係咪仲係基絲丁 貝爾?定還是新人事新作風 ...
fruitswai9 發表於 14-5-2014 07:57 PM

係man of steel 2 ....但都係正義聯盟PREVIEW....仲會有神奇女俠出現....
{:1_201:}我有D不祥既預感!
回復 22# heewing

驚呢個導演駕馭唔到呢套野,佢拍劇情戲好差吓........一開頭聽到賓佬做BATMAN,大班友即喪插.....但我一直都唔覺賓佬有問題.........直到神奇女俠人選出左黎,我真係唔想個個女演員做WW..........
另外個質地真係有D保衛奇俠貓頭鷹個種............
我都係咁話, 真係要儲定錢同搵位放先得啦!:36:
頭像被屏蔽
賓佬肯定會係個食腦形高wisdom既B俠.
相信會比TDK的貝爾好!
超港人 發表於 15-5-2014 12:00 PM

打超人唔食腦應該好難打
arkham city 風格嘅btman
隻角長和大一點會比較好...
arkham city 風格嘅btman
Bat 發表於 15-5-2014 01:51 PM

唔係呱,邊忽似
The Dark Knight Returns 下嘩..