Toysdaily 玩具日報

查看: 2723|回復: 12

[分享討論] 請問SHF 羚皇 (魂SHOP)的去向

請問有無師兄在精口口口訂了SHF羚皇, 而且取了貨?
以家都已經5月中了, 但重未收到通知.謝謝
請問有無師兄在精口口口訂了SHF羚皇, 而且取了貨?
以家都已經5月中了, 但重未收到通知.謝謝
ft5657 發表於 13-5-2014 11:23 PM

月頭已經派左貨,我諗你都係直接去鋪頭問清楚...
我也見到派了, 所以我去了問, 但他們說分了幾批貨. 並表示會在今個星期尾或月尾才到貨.
以前在頑仔訂劍KING FORM時, 他們會發SMS說延遲了. 但精口口口只是叫我等, 有少少擔心^^
我也見到派了, 所以我去了問, 但他們說分了幾批貨. 並表示會在今個星期尾或月尾才到貨.
以前在頑仔訂劍KI ...
ft5657 發表於 13-5-2014 11:40 PM

我係另一間訂,我拎個時都見有人拎左...
不過我估唔到佢要分批派貨...
應該唔駛擔心,可能係船運既問題,所以遲...
或者佢想連埋5月既魂限一次過運埋...
唔該師兄的分析, 我再等下啦, 謝謝
我上2星期去問,店員答我分批送嚟,叫我等收sms,到上星期我見仲未收到sms就打去問返咗未?店員答我已返,可能sms send錯,之後嗱嗱聲出去攞!師兄最好打個電話去問,因為已出咗差唔多成個月
精粉訂野遲到已經有前科
大約年幾前貪平同佢地訂獸帝... 遲了好似都係足足一個月有多的
問佢點解佢地解釋多多 + 解釋不一致... 乜野行貨乜野船貨... 一時一樣
總之就係當初落訂時沒同我交代清楚既事啦 !
後尾都總算有貨...
自呢件事之後我去佢度訂野都係訂貪平又唔係超鍾意...
可以等下先玩的貨...
但上次架羅特一號佢反而快過晒一扭頑仔
係第一間鋪頭叫我攞魂限貨 !
所以去佢度訂野遇左神經刀會遲啦... 但始終係大戶不會走數... 都可以放心既
我又係元精訂咗, 以為佢已返貨只是沒通知我, 重諗住9衝上去拎, 好采睇見爾個PO:69:
佢好似分幾批番
我都係月頭自己衝上去攞……
精粉訂野遲大到已經有前科
大約年幾前貪平同佢地訂獸帝...
遲了好似都係足足一個月有多的
問佢點解佢地解釋多多 + 解釋不一致...
乜野行貨乜野船貨... 一時一樣...
總之就係當初落訂時沒同我交代清楚既事啦 !

後尾都總算有貨...
自呢件事之後我去佢度訂野都係訂 D...
貪平又唔係超鍾意... 又可以等下先玩的貨...

但上次架羅特一號佢反而快過晒一扭頑仔
係第一間鋪頭叫我攞魂限貨 !

所以去佢度訂野遇左神經刀會遲啦... 又始終係大戶不會走數... 都可以放心既
上星期四晩上湾仔精粉攞魂限佳亞果陣順便攞埋,但佢個sms無講SHF羚羊已到,我唸最好walk in 問問
昨日問過, 佢話"可能"爾個星期先返..........{:1_195:}
拖字缺,下次去精粉訂嘢都要三思