Toysdaily 玩具日報

查看: 9060|回復: 38

[個人收藏] 3.75洲長(面相上色完成)

真係做得好似!如果有時間上色真係不得了

州長頭我都入左,仲入埋佢d朋友
Hi!  ching can pm me where can get this ? Thx !!~
州長頭我都入左,仲入埋佢d朋友
大ken 發表於 12-5-2014 01:06 AM

大ken ching 準備開拍轟天猛將4 ?:$
大ken ching 準備開拍轟天猛將4 ?
神打魔帝 發表於 12-5-2014 12:50 PM

haha,俾你識穿了添:he:不過我無樓主咁有決心幫佢地找到"身體",暫時仍是一堆死人頭
haha,俾你識穿了添不過我無樓主咁有決心幫佢地找到"身體",暫時仍是一堆死人頭
大ken 發表於 12-5-2014 04:37 PM

你堆頭係咪響「桃桃網」買? 我見有個賣家有曬你e d,質素好似唔錯
(但上色真係要好有技術...)
你堆頭係咪響「桃桃網」買? 我見有個賣家有曬你e d,質素好似唔錯
神打魔帝 發表於 12-5-2014 05:11 PM

咁多個頭
逐個逐個試油應該終有一個靚仔既:x
求pm!! 小弟一直想自組洲長同p仔3.75對決!!!:35:
咁多個頭
逐個逐個試油應該終有一個靚仔既
quincy 發表於 12-5-2014 05:35 PM
神打魔帝 發表於 12-5-2014 05:11 PM

無野瞞到你:71:,不過唔知樓主是否同一店
上色既野。。。正如quincy兄所言,盡力而為la
不過先要好似樓主咁幫班死人頭找個body先
求pm!! 小弟一直想自組洲長同p仔3.75對決!!!
marveldchero 發表於 12-5-2014 05:47 PM

pls pm where can buy thx
無野瞞到你,不過唔知樓主是否同一店
上色既野。。。正如quincy兄所言,盡力而為la
不過先要好似 ...
大ken 發表於 12-5-2014 07:41 PM

推介你 Acid Rain 系列士兵,3.75又高可動
求pm!! 小弟一直想自組洲長同p仔3.75對決!!!
marveldchero 發表於 12-5-2014 05:47 PM

求pm
x 2
二十人仔大洋一個, 仲要自己上色, 都好惡玩....
我的八十年代

其實上色可以改變個樣㗎
一個人比人第一個印象係好緊要嘅,所謂人靠衣妝,玩具都一樣,好多時一件玩具比人判死刑都係因為上色差,但唔代表佢本身差,只係唔識化妝姐,如果想山雞變鳳凰,男士們係時候學化妝啦!!
以下工作人員絕對冇整容,只係化妝上嘅分別姐:
今次主角係gi joe第一集男主角:公爵
首先係素顏look

之後係電影第一集時我第一次學化妝時嘅淡妝look

最後係為左記念第二集上,公爵比人踢走男主角之位所化嘅濃妝

大家睇下分別

第三隻其實只係我要改為我一隻好鍾意嘅game內嘅男主角,所以頭髮淡色d