Toysdaily 玩具日報

[新品消息] yf 29 星期三返 la

聽講咋,都市傳說一則
頭像被屏蔽
聽講尋日有人為左對抗尋JUNK補排隊黨,施展左影分身人海戰術同佢地鬥搶貨再義賣比其他人WOR! 莫非GODZIMA師兄 ...
柿崎速雄 發表於 15-5-2014 15:35

真正義士~!!:handshake:
其實尋晚放工in's 成個場都已經兩牛

今次應該唔會有27Y事變了
Gainax 發表於 15-5-2014 15:16

冇記錯VF-27γ一開始國寶賣$18XX, 跟住整個市場維持$2XXX兩至三個星期,
跟住大幅調整至最實惠$12XX...今時今日都仲賣緊$13XX...

所以今次會否再有大幅調整言之尚早.....
冇記錯VF-27γ一開始國寶賣$18XX, 跟住整個市場維持$2XXX兩至三個星期,
跟住大幅調整至最實惠$12XX...今 ...
人仔貓 發表於 15-5-2014 10:59 PM

兩者不同之處係YF27γ 日本無炒過,就是貨量問題..
實物色比想像中好睇,雖然買番嚟個價比國寶價貴少少,但係攞上手好有滿足感
兩者不同之處係YF27γ 日本無炒過,就是貨量問題..
Gainax 發表於 15-5-2014 23:07

VF-27γ當初一出日本都全部冇貨,日網購(e.g. NY) / Y拍絕對有調高售價。
{:1_207:}vf-27既傷仲未復原~~~~~~又來yf-29!!!
VF-27γ當初一出日本都全部冇貨,日網購(e.g. NY) / Y拍絕對有調高售價。
人仔貓 發表於 16-5-2014 12:35 AM

不是想同師兄你爭論,我咁講都係因為記得出果個禮拜我同事身在京都,佢返黎話見到街有貨正常價都無買(佢無玩開),
而NY DX macross訂價愈訂愈加係佢地一貫風格,唔係都唔會咁多師兄果次死係NY 27事變

到今日日網全個DX macross 系列只得VF-27γ係有現貨,就說明係呢隻唔正常貨量推倒個價,我覺得玩家望個價正正常常就好,入到手有貨有得玩,下下望跳樓一件好作品入左都無收藏價值
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
haha 我29紅17魚入, 25F10魚入, 25S16魚入, 27Y22魚入, 29黑19魚入. 玩玩具唔會次次都你嬴, 平又好貴又好最緊要玩得開心!
haha 我29紅17魚入, 25F10魚入, 25S16魚入, 27Y22魚入, 29黑19魚入. 玩玩具唔會次次都你嬴, 平又好貴又好最緊要玩得開心!
:(
haha 我29紅17魚入, 25F10魚入, 25S16魚入, 27Y22魚入, 29黑19魚入. 玩玩具唔會次次都你嬴, 平又好貴又好最 ...
AK30 發表於 16-5-2014 02:57 PM

same here! I bought 25S around 18fish, 27Y 22 fish x 2 and 29 Black 19 fish....
已有兩隻 YF-29, 都係留番 d 錢入合金魂, 呢隻如果插水先入