Toysdaily 玩具日報

查看: 12219|回復: 20

[活動展覽] 美少女戰士SHF (天王星 海王星)

尾海王星果張影得個樣幾好睇,但大圖又好似怪怪地,可能影果陣問題
天王星覺得太tb樣,動畫就直情似男人多d...唔知點解習慣望天王星係男人樣順眼d

最後差冥王星,如果儲哂咁多隻放哂出黎應該幾可觀,好似星矢果d咁

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

另外想問有無人知香港果間legend公司,下面美少女戰士project去左邊呢...係唔係拎唔到版權無哂聲氣??

同尖角豬島一樣……比日本仔搶晒灘……
無既喇……
專心儲埋“零“系硬軚版算啦……

我會儲陀地版大氣光 夜天光同星夜光
點解?……:x
永遠等待 又唔洗科水
仲可以大大聲同人講我係美戰迷

最唔明當年點解模型版出到海王留美子就唔出
土萌瑩 天王遙同雪奈唔知去左邊……
搞到唔齊……永遠的遺憾
嘩!終於出外部天王和海王{:2_303:}
前六位已經訂了或入手{:2_310:}
感覺希望下次出會多些效果{:2_294:}
整體上很美麗自然{:2_329:}
差雪奈就收得工0.0
其他什麼星光、阿瑪遜不作考慮了XD
女同志二人組 ! 好野~ 細細個最鍾意睇佢地搞 GAY~~~
終於都要黎啦......................
另外想問有無人知香港果間legend公司,下面美少女戰士project去左邊呢...係唔係拎唔到版權無哂聲氣??
?鋌? 發表於 11-5-2014 03:57 AM

睇佢FACEBOOK半年冇更新, 相信玩完左
https://www.facebook.com/legendstudiolimited?ref=ts&fref=ts
真係公佈得好快呢.............:71:
回復 2# 薜安

Bandai美少女元祖式模型爛尾遺憾有共鳴:$
朕正是欠了留美子呀!!:53:
出完9隻美少女...唔該出埋"壞腸胃"啦~魂限都冇所謂架...

有正派, 冇反派, 好似掙左D野咁...
若果出 暗黑四天王, 唔知有冇人想要呢~:34:
正x100000000000000
吾係留美子..係美智留阿....

呢兩隻..我都入硬!~
頭像被屏蔽
吾係留美子..係美智留阿....

呢兩隻..我都入硬!~
hali 發表於 13-5-2014 11:53 AM

阿……係美智留……:(