Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 魂 Shop 限定 聖衣神話 冥王哈迪斯 Original Color Edition

港魂都開咗訂喇!訂埋了{:1_214:}
頭像被屏蔽
回復  mushroom

放在魂限, 睇左訂單數量先做, 佢唔會蝕架!  笨大好識呃錢, 唔叫好的玩具一定放在魂限 ...
聰聰 發表於 9-5-2014 05:18 PM

謝謝回覆,其實個模都出左,只係改色。學你講法,更加唔會蝕。
回復 24# 香港人

唔係話冥王垃圾
係話加d垃圾就過萬
回復  香港人

唔係話冥王垃圾
係話加d垃圾就過萬
zz晴天 發表於 9-5-2014 09:59 PM
都係一個道理啫...
其實舊版都八千円, 而家魂限貴二千円都唔算好離譜...要知道仲有通賬要計埋...
點解我feel 到EX冥王黎緊,海皇又唔出OCE但就玩再版,咁應該EX未到海皇篇
通常B社最中意出新野前將只野玩到 ...
wingsiu 發表於 9-5-2014 10:54 AM

我同師兄諗化一樣!EX冥王黎緊..不竟冥界已開始緊EX line ... 天猛ex在係先鋒
海皇已經有oce
mushroom 發表於 9-5-2014 11:25 AM

只知道果只叫豪華版DX,唔知道原系漫畫原色:67:
回復 81# umg

睇個款EX宜家系出緊冥皇篇D角色,雙子卡隆,新生青銅跟戰損,冥衣撒卡。 不過最終青銅同埋冥皇舊神話都出得OK,唔知道EX可以有咩突破:67:
嗯 . . . 冥王面色咁紅潤,唔係好慣 . . .
只知道果只叫豪華版DX,唔知道原系漫畫原色
wingsiu 發表於 9-5-2014 10:55 PM

黃色頭髮, 同鱗衣型態跟返漫畫。
我覺得除左對眼係靚D之外...
件甲我覺得正常版比較靚D...
小堅 發表於 9-5-2014 09:26 AM

lee隻色似老番色...:ice:   
改一改色又黎OCE?
好彩我對所有 oce 免疫的~~~~~~~~~~~~
好彩我對所有 oce 免疫的~~~~~~~~~~~~
denniskwong 發表於 10-5-2014 10:59 AM

我就對TV色免疫
WTF?!?!
Wasn't the original 7000yen?
Few extra faces and a different paint job (or lack there of) all the sudden its 10,800yen?!?!
:70: