Toysdaily 玩具日報

查看: 7745|回復: 18

[分享討論] 烙印戰士 figma

好耐無 post上玩具日報{:1_234:}
親得閒分享吓先:43:
相影得不好,請見諒:64:

格斯帅,真男人~:71:
換咗斗篷固之然係正,但瞓響樹嗰啲骷髏骨更加係亮點。。。。。。
換咗斗篷固之然係正,但瞓響樹嗰啲骷髏骨更加係亮點。。。。。。
加爾貓 發表於 7-5-2014 05:38 PM

要數下有幾多套骸骨...............{:1_206:}
回復 4# 鬼仔

咁鬼仔師兄數到幾多套先 :36:
Support you here again. :)

And wrong post and I help u to move already. ;)
影得好正,另外想問師兄聽講狂戰士換左HOBBY BASE BALL JOINT 關節技 PPC-T05G 既關節之後活動性大增,但我一直都搵唔到邊度有得買,想問師兄知道嗎?
回復 7# spicww

我之前在官塘鴻發買,型號忘記了,師兄可以找找之前的帖子,
如何改做關節,可以用狂戰士呢啲字找找
回復 6# Douglas.M.Saint

唔該德哥
http://toysdaily.com/discuz/view ... 5647&highlight=

支持烙印美圖
改做link係度,旺角仲有ball joint買
烙印真係好正但出得太慢了,希望有生之年會睇到結局
回復 10# berserkberserk

:71:連link 都有,好嘢
唉∼我都唔知佢個尾可以點收:help:
回復 11# j.w

據聞佢啲助手走哂,依家全部自己畫,所以畫好耐加上故事有少少失控,停咗成兩年走去畫咗2個短篇已知作者都唔知點收科…………
回復 12# berserkberserk

係....一早已經失控呢:79:
佢去咗畫個短篇我以為已經....完了
真心講,除咗烙印,重有五星,我都希望有生之年會睇到結局 ...................:unhappy:
回復 13# j.w

日本之前傳得好勁話會停刊,之後白泉社要白紙黑字澄清
冇咗烙印young magazine可以摺埋了

最衰電影三部曲唔收得又支離破碎,連帶後續動畫都冇哂聲氣

停咗咁耐人氣真係大不如前

五星我冇追,但追緊套幾好嘅 歷史之眼 但應該作者有生之年都完唔到…………
figma幾隻都幾正:78:
山口骨仔量產化:@:@:@