Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 玩具雜影,乜都有 D

力士拿我見過180 ,都係冇買到。

呢隻MK II 幾搞笑,睇灰模,
人形似超攻速、
機形,上面睇,把槍放到似 Z Gundam,下面睇,似 wing。

睇彩版,個頭叫做認得係力士拿,
機形就成架機甲創世紀力奇奧斯咁~~~   :DD

紅魚兄,
睇下玩具出成點啦,
Bandai  D  o野好難講,
有時越冷門越驚喜~~
excellent collection.  nice photos.  support.
計變形魂SPEC. 起碼有呢件

黑百合只是上甲, 可以唔當係變形
redfish 發表於 4-5-2014 11:11 PM

難得你講起,順便問問:
黑百合係咪再版?
係咪魂限?

好似唔見開訂~~~
魂SPEC 亞路加MK1好正~~~可惜唔出MK2~~~ 魂SPEC出機甲戰記系列最正~~~最新作好似係SPT力士拿的 ...
黑色三連敗 發表於 4-5-2014 10:18 PM

自從魂SPEC變左魂SHOP LINE之後, 我已經當佢死左

不過魂SPEC條LINE最大問題是扮開放, 好似沒有定價, 實際上定價是好鬼貴, 好似黑百合咁, 如果唔係有魂SHOP, 點估到佢用萬二日圓計價.
難得你講起,順便問問:
黑百合係咪再版?
係咪魂限?

好似唔見開訂~~~
Garycharm 發表於 4-5-2014 11:19 PM

截左好耐, 下個月派
http://www.tamashii.jp/item/10574/
截左好耐, 下個月派
redfish 發表於 4-5-2014 11:22 PM

Thanks
又錯過了。
惟有睇下到時點環境啦....
力士拿我見過180 ,都係冇買到。

呢隻MK II 幾搞笑,睇灰模,
人形似超攻速、
機形,上面睇,把槍放到 ...
Garycharm 發表於 4-5-2014 11:14 PM

MK2 個口又扮高達,MK1得貓鬚

當年都幾興腰斬/縮水...  高達...  Macross...
MK2 個口又扮高達,MK1得貓鬚

當年都幾興腰斬/縮水...  高達...  Macross...
呂品器 發表於 4-5-2014 11:27 PM

細個果陣,我會覺得佢o地係抄高達、抄Macross。
依家我會估,佢o地唔係創作唔到,
而係係想保留一d 高收視機械人原素、
甚至不惜影射;
務求保證人氣、容易 sell 客。

當然,邯鄲學步o既作品,始終經唔起考驗。
超正收藏,超正靚相..........
頭像被屏蔽
謝謝樓主分享好物{:1_223:},隻隻都有返咁上下銀斤兩:(
魔魔, 國寶門口仲見有黑百合訂:77:
隻隻好嘢 :35:

始終接受唔倒gggg 膊頭顏色,點睇都唔順眼

Yf19 絕對靚仔過 yf29....  Macros F 系列最順眼都係 vf25S
魔魔, 國寶門口仲見有黑百合訂
呂品器 發表於 5-5-2014 08:18 PM

我o岩o岩返o左屋企呀!!!:no:

又,覆樓上各位師兄,多謝大家支持。
亦祝大家好玩具長玩長有!
特命戰隊呢套片感覺有d新鮮感wor,隻紅色機幾型,不過玩具差少少,點解套片型咁多?