Toysdaily 玩具日報

[詢問] 有冇人係孤主訂o左figma再版艾倫但係最近收到call

尋日收到留言,孤主Ivy姐打o來話Figma艾倫到o左,叫我去拎,但係我係訂第2版(6月到個隻),有冇ching同我一樣收到call,或者有冇人有九龍灣孤主電話俾我打去問o下,thx
我之前都係第2水,但第1水時已收call。問橙哥,佢話Misaka先分兩水(?),可能因為艾倫多貨啩。
我之前都係第2水,但第1水時已收call。問橙哥,佢話Misaka先分兩水(?),可能因為艾倫多貨啩。
呂品器 發表於 4-5-2014 12:16 AM

ching拎o左?因為本人住得比較遠,所以唔想去到摸門釘
Figma艾倫出便坐晒貨水浸緊~
連三笠都插水番落三斤半...
鋪頭仲驚過你!
Figma艾倫出便坐晒貨水浸緊~
連三笠都插水番落三斤半...
鋪頭仲驚過你!
jamcat 發表於 4-5-2014 03:14 AM

:@咁大件事!?個陣第一版連孤主開訂都唔知就俾人訂晒,而家竟然水浸

咁唔知有冇得平呢:^三笠用o左近4魚訂返o來
呢隻真係雷聲大....無諗過咁唔賣得,唔通香港巨人FANS少?
查實做得幾好,可能真係派夠貨啦
呢隻真係雷聲大....無諗過咁唔賣得,唔通香港巨人FANS少?
宇宙之王者 發表於 4-5-2014 11:06 AM

播動畫果時HITS啫,依家都過晒氣, 睇漫畫最近幾期都講政治想唔沈都唔得