Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys 1:6 ironman busts Deluxe set series 2

shotgun有幾幕打戲都唔出mms
最有機會出 mms 的一定係 hot rod,用返 iron patriot 個模,出多隻 diecast
HT系咪想出齐42只1/6 bust:54:
出埋mms就正了.......
近來很多人說(又係ironman) 所以好像停了!:die:
回復 17# dewback

Mark XXIV Mark 24 TANK 同 Mark XXX Mark 30 Blue Steel 都有幾會出 MMS, 又係一模幾用改色就得既朋友仔!!
我建議HT千其唔好咁係咁出變色版,原色版都搞到有小小插水,係咁出異色只會搞死個LINE,不過不同款就好應該出,Mark40電有著過,佢現在又出左摸這款相信今年內必有MMS
定係HT見到IM吸引力大不如前,所以出幾個bust就當出咗
半退出IM3呢條line
39現在還未截, 可想而知, 真是不多人入.
要隻隻入, 唔野少架~
上回我入了愛國者bust only.
定係HT見到IM吸引力大不如前,所以出幾個bust就當出咗
半退出IM3呢條line
Bat 發表於 3-5-2014 12:00 AM

其實連IM吸引力都大減,只因人人爆櫃,非出到極正角色或特色野都幾難大賣,而且出貨重比過去多咁多,貨多個巿就無咁熱架啦,物以旱為貴嗎,重要一再推高個價,你估個個都係咁高消費力麼,一兩隻個價已經買得起部PS4後生仔都識計數啦
熱潮已過……………:78:
其實連IM吸引力都大減,只因人人爆櫃,非出到極正角色或特色野都幾難大賣,而且出貨重比過去多咁 ...
phoenix_fai 發表於 3-5-2014 10:23 AM

的確係,ps4 vs ht 二選一,高下立見!而且ht仲要等成年,lee種條件唔係一般消費模式,唔係咁易接受!唔知ht係乜都怕等成年有機隨時摺埋!
頭像被屏蔽
回復 26# phoenix_fai

爆櫃係重點~~~~~~~
出得幾令,都冇用,冇位display。。。。:o