Toysdaily 玩具日報

查看: 3472|回復: 14

[個人收藏] 忍吾住,入咗冥双子

小弟本身有隻流嘢,一路忍住吾入,之前見個價插到咁上下都係要入手啦:x
E隻話有錯件問题,但係玩落又吾多覺{:1_215:}反己覺得面相怪怪哋{:1_224:}

趁今日放假又執吓個櫃{:1_220:}

多謝觀看:77:
我都有隻流野,而呢隻堅野咁多問,唔入了。:)
頭像被屏蔽
回復 1# blackrx188

真係好鬥雞眼, 冥雙子成個超級傻仔咁樣, 冇晒D威嚴喎!  我仲以為呢隻先係山寨版!  {:1_206:}
又入到好野呢.............:71:
好彩我仲忍到. 就算昨日mk見最低四狗狗...............
小弟本身有隻流嘢,一路忍住吾入,之前見個價插到咁上下都係要入手啦
E隻話有錯件問题,但係玩 ...
blackrx188 發表於 1-5-2014 10:44 PM

其實樓主所講的"流野"我覺得仲正過"正野"好多, 只係個頭令臘眼可能要搞搞佢
我都有隻樂x,見到5魚左右都有點心動!
中左同腳都唔緊要,但我介意二手貨!
賣得比我,我要求係處女貨!
好彩我仲忍到. 就算昨日mk見最低四狗狗...............
denniskwong 發表於 2-5-2014 12:46 PM

師兄邊到$((可否提供!?
師兄邊到$((可否提供!?
umg 發表於 2-5-2014 01:20 PM

兆曼, 不過邊間鋪唔記得左...LG2 - L2之間的
回復 10# denniskwong

多謝師兄提供位置!
回復 3# kiki33
師兄好眼力:71:玩時完全冇發覺:oh:
回復 7# kyostanley

但係隻流嘢己經手軟腳軟,仲甩皮甩骨,所以先入隻堅嘢:ice:
試吓左右大腿甲交換裝,可能有驚喜。
我都入咗,不過開嚟睇,我都中咗同大脾 . . .
入翻盒 . . . 遲D好心情D先影相 . . .