Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 求求笨大快D再販六神合體合金魂!!!

回復 59# 宇宙之王者

所有萬代出合金魂都會再出,點解重有人高追入手???
AYXXX 發表於 9-5-2014 12:58 AM

師兄真係心水清..........:64:
回復 61# AYXXX

其實都唔係,只係合金魂我多少少印像啫,
你諗下由一到宜家六十幾,就諗到唔止十隻係未再版過...
GX02,05,07,11,,25,26,27,28,29,30,33,34,35,37,38,41,等等....等等...
真係除左特別版,普通版都唔一定會再版的(起碼到宜家為止)
反而笨大有點怪...唔期待都又會再...好似最近的GX04S...GX23等....
回復  AYXXX

其實都唔係,只係合金魂我多少少印像啫,
你諗下由一到宜家六十幾,就諗到唔止十隻係未 ...
宇宙之王者 發表於 9-5-2014 05:09 PM

GX-02, GX-05唔再販, 主要是因為有R版, 而兩款R版都再販過.
GX-25 K7, GX-26 M2, GX-29黑牛, GX-37 KING JOE呢D奸角, 當時都賣得麻麻, 只出一次好正常

GX-07: 2004年03月再販.
GX-28: 2006年07月,2007年09月再販
GX-35: 2008年02月再販

其他列出的真的未再販過, GX-42鋼鉄神及之後出的, 數埋都只得三件再販過(GX-45, GX-57, GX-59).

事實上自從2008金融海嘯, 超合金魂系列再販次數沒有之前咁勁
GX-02, GX-05唔再販, 主要是因為有R版, 而兩款R版都再販過.
GX-25 K7, GX-26 M2, GX-29黑牛, GX-37 KI ...
redfish 發表於 9-5-2014 05:45 PM

多謝指點! 真係唔講唔知! :(
GX-25 K7, GX-26 M2, GX-29黑牛, GX-37 KING JOE呢D奸角先係正野。好彩巳入手。
如果沒記錯, 果年31返出無耐, 就話出31V. 又唔係有大改造, 邊有吸引力呢~
bigtomm 發表於 8-5-2014 09:36 PM

如果,31同31V,兩隻只能留一隻,大家會點選?
當然留31,賣31v有高價,可以多買gx65, gx66
higundam 發表於 10-5-2014 06:08 PM

我會選31,31V放!
higundam 發表於 10-5-2014 06:08 PM

師兄是不是放呀,我冇31呀。
回復 66# higundam

比我或者會放31, 留31V, 因為31好大機會會再版, 而31V機會就少D.

利申: 只有31
我覺得31己改模為31V, 應沒可能再做31
31隻藍色比較夾超力, 放埋一齊好睇好多.
師兄是不是放呀,我冇31呀。
六神 發表於 11-5-2014 05:57 PM

你點解出果時唔買?:!
你點解出果時唔買?
tolete 發表於 12-5-2014 01:17 PM

唉,我201x年先開始買玩具,到上年先決定儲合金魂,咁我點係當時買到呢?
唉,我201x年先開始買玩具,到上年先決定儲合金魂,咁我點係當時買到呢?
六神 發表於 12-5-2014 01:26 PM

甘遲儲都好過唔儲{:1_226:}