Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] Three Zero - Titanfall

430美金,3300港幣,雖然真係好靚,但我真係玩唔起:56:
為有等睇咁多位大大到時既靚相
預計2014年6月16日開始接受預購,售價430元美金,並且在threeZero 的網路商店預購此商品,將追加一把泰坦專用武器電弧機砲(Arc Cannon)

*全高20英寸。
*超過100件零件製作的精密細節。
*5個可動的腰部油壓關節。
*標準武器XO-16 Chaingun 。(可拆卸彈藥筒)
*可完全打開的艙蓋與駕駛艙。
*兩個軀幹及可動的雙腿裝甲板。
*可發光的駕駛艙。(可互換紅色和藍色的訊號燈)
*可旋轉的頭部偵察器。
*兩側的槍彈匣與織物裝備。
*可動的手指和腳掌關節。
*6英寸完全可動的駕駛員Pilot,可收藏於駕駛艙內部。
*配備R-101C Carbine步槍及全身裝甲部件織物裝備。
*使用單3A電池兩枚(不包括電池)
$3300{:1_224:}{:1_224:}{:1_224:}

Not that I have the money for it...
But compare with 1/4 Enterbay Robocop. It have much better details.I think it is not bad for what they ask for.

threeZero 的網路商店預購此商品
web link 係? 有冇咩member 有折ga?
勁想要!!
threeZero 的網路商店預購此商品
web link 係? 有冇咩member 有折ga?
勁想要!!
hk大人 發表於 11-6-2014 10:22 PM

https://www.facebook.com/media/s ... 20315129&type=1
Titanfall Atlas即將於6月16日早上9:00正於 www.threezerostore.com 接受預購!
未玩隻Game 前以為3.75吋大細所以中中地,
但之後知道係6吋所以放棄,
E加玩埋隻Game 連6吋都中到應一應,
不過3K 幾一炮過好金,所以應該出MK 睇下有冇得訂,
最緊要問佢包唔包埋 Arc Cannon,超想要
MK 鋪已經有折,呢個價都算合理。必入!
如果網購才有另外把鎗,恐怕是因為佢都知街鋪賣平D,同之前Metal Gear 一樣網購才有 Snake 跟一樣。只好上網訂:42:
都係等play arts未出嗰Tinfall算.....
我覺得3300唔係貴,隻野有20英吋咁高
又有6吋人送,無論人同機械人d細節同可動性都好好
如果買完食面包我都會買,但我真係買唔起
RRAAYY 發表於 12-6-2014 03:58 PM

ching MK有鋪已經開左訂?
如果網購才有另外把鎗,恐怕是因為佢都知街鋪賣平D,同之前Metal Gear 一樣網購才有 Snake 跟一樣。只好上網 ...
RRAAYY 發表於 12-6-2014 04:02 PM

但同官方訂要一次過比全數. . . 超金..
RRAAYY 發表於 12-6-2014 03:58 PM

Ching是否講緊銀城地庫?
pak1231 發表於 12-6-2014 04:30 PM

你見邊D鋪依家隻萬能俠平過正價訂咪係 Lor. 當然依家未開訂啦。
pak1231 發表於 12-6-2014 04:30 PM

果間早2個鐘問過未咁快開訂