Toysdaily 玩具日報

查看: 3125|回復: 11

[個人收藏] 冷門嘢Part-3 魔雪奇緣之恭迎愛莎女王到步

幾番思量,終於在『海外拍賣悲』購買了愛莎女王,
9/4落單,今日終於收到,貨品貴,郵費高,時間長,無人跟進,以後都唔再喺『海外拍賣悲』買嘢!
DSCF0524.JPG DSCF0525.JPG DSCF0526.JPG DSCF0527.JPG DSCF0528.JPG DSCF0532.JPG DSCF0534.JPG DSCF0535.JPG DSCF0536.JPG
幾鐘意哩個角色, 面相幾討好
師兄香港disney最近返了貨,我買了隻比我個女,兩魚回二草,咁價錢真係收貨有如,
頭像被屏蔽
我都唔知點解對依卡通感覺好好,可能首主題曲。
我都想買隻將來比個女玩呀
回復 3# 起級3g

香港Disney? 大大係咪指Disneyland? 仲有Disney store咩?
回復 6# borisasf

系,小弟買了年票所以買有九折{:1_197:}
回復 6# borisasf

如果吳系驚老虎話{:1_225:}
    小弟都想入多隻比自己{:1_223:}
    因為小弟近期同愛女一樣都愛上Elsa女皇:shiny:
師兄香港disney最近返了貨,我買了隻比我個女,兩魚回二草,咁價錢真係收貨有如,
起級3g 發表於 26-4-2014 05:05 AM

要入disney先有得買?
回復 9# BigOil

其他地方小弟真系唔知有冇得買?我糸香港Disneyland入面買,旦已經是23日買
回復  BigOil

其他地方小弟真系唔知有冇得買?我糸香港Disneyland入面買,旦已經是23日買
起級3g 發表於 27-4-2014 07:55 AM

Thks., 希望出面有,因為想送set比外甥女,又唔想上網買!
老婆睇緊中`...............:love: