Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 大家可唔可分享一下自己既收藏櫃呀?

我正參考大家啲櫃!我打算搬時候造個龍門架櫃!兩邊放1:4(洲長同batman)上啲放g.i.joe, 蜘蛛俠,超人,復仇。打橫就ironman大軍呀!初想中!搬咗再打算!參考多啲櫃攞靈感呀!
回復 37# kcnneth
咁樣對住IM基地做野太正喇!
回復 39# wilsonc8
大大呢個係office?
回復 38# heihei84

yes, its hottoys's base 001
回復 48# 船頭尺

no no is my home  !!!!!
回復 5# fishnchips

請問網BATPOT戈個係唔係訂造架?
我都搵緊個岩用既箱呀!!
真係好多正櫃分享!{:1_228:}
回復 52# jackal3890

在大陸廠訂造6-7魚連燈,但我個盒好似不夠高,有頂頭feel。
回復 52# jackal3890

hi, jackal3890

膠盒係買現成的。係太子金魚街有兩間専売膠件、我係近街尾個間買、
仲可以改短高度(要加$10)。
希望幫到你∼:^

thespawnx 發表於 1-5-2014 06:22 PM

ching d display 好似少咗咁多?
回復 33# 交叉人

師兄, 好耐冇見~
個塔冇位擺, 唯有放櫃頂啦, 勤d抹, 冇辦法......
ching d display 好似少咗咁多?
BigOil 發表於 1-5-2014 06:30 PM

貴精不貴多:78:
看到ching们的摆设,真是很正。
小弟在这里分享一下自己的收藏,不过柜子已经爆晒,已经没有美感了,
因此有的figures会被收回盒里, 所以在那之前,先留影。
收藏櫃是Ikea的billy。
小弟的收藏很杂,但多是影视。
其中有原厂,老翻,改造,自组。有正野,粗野都很多。
希望ching多多包涵,不喜勿插。手机劣照。

一圖流