Toysdaily 玩具日報

[改造交流] Peter Parker - The Amazimg Spiderman 新蜘蛛俠.驚世現新 [#43追加滑板相機圖片]

好正呀~ 重油後更加似PETER!! 而且捉到PETER o既神緒!! 讚!!
D 配件好正, 可惜我真係唔捨得...
我同其他師兄一樣, 好期待睇全相~!!
回復 31# kimlam

請師兄睇返對上幾個!就有一張!
謝謝支持!
回復 26# Boris_C

???我比隻MOS吸引左,噴過?用咩油,好正......
回復 33# neo.L

隻MOS係甩得古大師作品,師兄可以睇返我其他post!!
回復 17# anthony.wan

有機會至同大家分享多啲!
你嗰啲係私密照,haha...!!
謝謝師兄支持!
回復 16# rx78man

係呀,大家一齊研究下好正㗎!
有機會多多留言呀師兄!
Dreamworks大不單只重塗及自組配件出色
擺pose都有一手
雙手拉背囊肩帶pose乃神來之筆,讚!
回復 37# haha_muse

今次呢個諗法,其實係因為呢類袋無重量,夾硬孭上去效果唔會顯得太好!
加上兩邊帶夠長,用雙手拉住反而更能突顯Peter內心&#22021;不安!<<<<太誇張喇!heehee...

Thank you for yr support!!
回復 38# DreamWorks

角色心理都考慮埋!堅!
回復 39# haha_muse

師兄你又玩我啦?!
作死!
cool work! very nice headsculpture rendering :D
回復 41# isaackam

Thank you Ching!!!
追加自改滑板及重新配置相機圖片:

謝謝各位...!!!
Very good! ... I hope hot toys will make him one day.
有滑板真係正好多!超正!