Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【惡人自有惡人亡!】Man of Steel General Zod 薩德將軍

這個頭雕我覺得有九成像:handshake:
The headsculpt of the final product is very close to the promo pics, well done on HT's part!
Terrific photos as always Dick :71:
果然一D冇諗再出2.0/3.0嘅角色,HT 係會雕出100分力。。。好真好正
wow~~~~~正到不得了,好在有訂,明天番工前拎左先 :p
请问头盔是直接戴上还是需要将头雕摘下呢?
將軍出得好!:71:
超人系列3隻都出得:71:
隻將軍件甲原來好似聖衣咁可以足件除下....幾正LOR
換頭!
请问头盔是直接戴上还是需要将头雕摘下呢?
Hellguy 發表於 24-4-2014 05:23 PM
件甲真的能除下 ?

隻將軍件甲原來好似聖衣咁可以足件除下....幾正LOR
rock826 發表於 24-4-2014 05:46 PM
多謝靚圖分享!!
Man Of Steel 三隻都出得非常正~ 全入了!!
ZOD 頭雕同演員似足9成!! 大貨無走樣, 抵讚!!:71:
件甲真的能除下 ?
ar_yu 發表於 24-4-2014 06:14 PM

堅?定係幻想?
美圖~~
有的衝動想加個心口燈比佢~~~
回復 13# chankb

死火,真係各人眼光不同,爸爸覺得好似,將軍都唔錯,主角其實幾張劇照個樣都唔同
呢個演員面相突出,較易雕,HT完成三連霸。

多一個平常頭雕比淨一個E牙頭會有更多玩法。

忽發其想:揾E牙肥蝠同佢格鬥jam下,可能有火花!
套甲真係好正~~但可動係唔係好大影響????