Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MP22 一樓開心價?

一陣去訂, 貪佢應該有牌跟(估)
佢FACEBOOK話9XX  預1000
What is the name of facebook?

hobbybase  ............................
Item start preorder today : MP-22 ULTRA MAGNUS
Member Price : $9XX
Deposit : $300 (credit card welcome)
Release : Around Dec 2014
Order Deadline : 7 May 2014
無帶HB張咭係身,明天先出旺角格下價,睇下去邊間訂
巳訂左 付三魚{:1_207:}
巳訂左 付三魚
csysimon 發表於 25-4-2014 07:29 PM

師兄, 總計數9xx呀?邊間平些?
頭像被屏蔽
今日都去睇嚟
咁啱得咁橋
全部都一樣價
一牛換12
咁樣就可以唔急訂
睇定d
回復 61# csysimon
請問
乜早d訂有嘢送架
頭像被屏蔽
回復 71# mythsgod

一定有架
咁真係唔錯
假單d講,mp系好多人訂,我今日訂完隔二分鐘即見第二個阿叔訂mp22,

一來5月7日截訂,二來我估個價差唔多,三來hobby多數有icon跟, 同埋佢一滿訂就會截訂,

我100% sure我會買,緊係訂左sin, 最重要first come first serve,訂左正路比貨先,

我最記得係我之前無訂馬文,跟住截左訂,跟住佢一掛牌,全世界無貨
今日個阿叔問個老世,19500yen 點解個價咁平,問老世有無古惑野?:36:

個老世果下都呆左唔知答乜好,

我聽唔到老世答乜,好似答d無零兩可野,好似話出面差唔多會,當益街坊:35:
定價好似减到 18000yen, 我估同肯得基有關.