Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年10月 聖鬥士聖衣傳說 雙子座 (官圖P27)

ray文 發表於 24-10-2014 10:26 AM
淨係想要隻ex, 唔想要電影版呀...............

蝕低d50蚊同你要左佢
ray文 發表於 24-10-2014 10:26 AM
淨係想要隻ex, 唔想要電影版呀...............

實物面相比官圖好呀,文兄唔爭在啦:)
yugi 發表於 24-10-2014 11:30 AM
蝕低d50蚊同你要左佢

果然好蝕底wor..................:he:
mudwk 發表於 24-10-2014 11:43 AM
實物面相比官圖好呀,文兄唔爭在啦

mudwk兄入左喇................:Q

Actually this is not bad...:36:

作為新line第一隻,笨大都會造好啲,所以隻野整體not bad,只怪造型唔係大多數人接受
申利:我自己都為ex而買
實物絕對好過官圖,上色係超靚的說,的確係有種進化左既感覺,對於雙子座迷的我絕對收貨:$
唔可變返星座係可玩性係低左,不過我返正玩左咁多年神話,變過星座形態既真係五隻手指數得哂:(
由於本身人設,活動能力十分一般,最大不滿係肩甲同主體連接只係個小小關節,因為又金屬件又斗蓬,咁重仲用傳統EX肩設計,實在十分擔心....(個斗蓬又唔可以拆)
如果個價OK,會考慮買多隻(又可以訂多隻雙子:p)
電影版同ex版都唔靚, 我真期待佢平d
denniskwong 發表於 25-10-2014 11:36 AM
電影版同ex版都唔靚, 我真期待佢平d

呢種購入方式, EX版一定唔會平
淨係想要隻EX. :no:
ray文 發表於 24-10-2014 05:43 PM
mudwk兄入左喇................

係國寶入套餐。呢啲牙煙野要搵間信得過既入。費事出事
小弟啱啱都係國寳訂咗了,唔駛頻撲真好
岩岩行過國寶set加左價
最後入左冇劵版,因為好平同埋對EX冇興趣
mudwk 發表於 25-10-2014 05:30 PM
係國寶入套餐。呢啲牙煙野要搵間信得過既入。費事出事

咁又係..........有d想訂多套日版添............:43:
kyo353 發表於 26-10-2014 05:57 PM
岩岩行過國寶set加左價
最後入左冇劵版,因為好平同埋對EX冇興趣

因為改了做日版, 所以加價.........早知搵你夾啦, 想要多張劵呀..........:57: