Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 致各位[愛國者]既玩家!!!

頭像被屏蔽
師兄你呢張相真係要將個面罩放到頭頂先影到ga wor, 應該冇人會咁玩
首先im我自己都玩左幾年,好清楚面罩應該點放,相片我亦刻意正面冇低抄,一向設計都係磁石接合,輕鬆放上去,說明書亦係咁寫(有貨既朋友就知冇可能做到)。我同第個討論區既人提出,全部人都係只能放到此高位置(眼利既人可以見到各大攝影師有用膠紙之類做左手腳),我只係希望各位已羅或未羅既朋友留意下,當你玩完你就知我講咩。

樓主影得出來我唔覺得係來搞事, 有相為証, 個頭無咗一忽成個鐵甲威龍咁係事實, 各位打手無謂狙擊啦.

TD近年實在太多官圖, 鱔稿.. 變晒質   , 如果下下影晒真面目, 呢度D高層點可以早人一步, 甚至早人地半年攞到件玩具返來任佢玩, 任佢影啦..  
玩具, 女人, 權力, 都係會令男人變質的主要元素, 係歷史已經重演咗好多鑊。所以呢度好自然已經變成玩具商廣告天地,  樓主真係睇開D, 好正常..

要睇真實報告, 而家已經無乜,  一係去第二度, 一係自己親眼睇, 呢度果D一定用攝影技術遮晒醜.. 要識得自己過濾
有乜所謂丫,唔滿意咪賣返出去
有乜所謂丫,唔滿意咪賣返出去
fongchun 發表於 24-4-2014 09:36 PM
唔~~咁我賣俾你0Y~

無論如何我一定加粒宝貼先玩開面,一黎可以調校自己心水角度; 二黎D磁石跟本吸唔穩,我試過跌左個mask落地跌崩同花左……
回復 23# shukei

師兄,你側面穿曬崩露曬禿頭,你不如睇返前一頁攝影師個側面係點。同埋你睇下以前出既im係點set。
回復 24# saimuipa

我個頭頂都攪到少花⋯
我都有同樣既問題!! 頭頂都攪到花左⋯{:1_200:}
頭像被屏蔽

無論如何我一定加粒宝貼先玩開面,一黎可以調校自己心水角度; 二黎D磁石跟本吸唔穩,我試過跌左個mask落地跌崩同花左…… 同意!!

玩具要自己花心思去玩!!不是玩到發牢騷就吾好!!{:1_224:}

回復 28# goalkeeper26_ng

根本係有問題,佢自己說明書set到靚靚仔仔,亦寫到明係磁石接合,

我上SB,個職員根本都唔識攪,之後佢打去office求救,然後做左我如圖放到上頭殻既效果話係咁,

我同佢講說明書寫明用磁石同倖俾d攝影師相佢睇,佢即刻冇野講,之後留我電話話會覆我產品跟進,

當然已經成個月勒,咩回音都冇,佢根本博你d人唔出聲就過骨。
我加左宝貼, display玄就, 但一影相會穿崩!!
頭像被屏蔽