Toysdaily 玩具日報

查看: 4717|回復: 16

[Hot Toys] Try to take Iron Patriot Picture

Photos show its 金屬感, not bad! :71:
IT IS A VERY NICE PICTURE !
好有真實感,靚仔:71:
我好想買幅美國旗..師兄喺邊買的{:1_215:}
C hing 你到淘寶綱打(人偶攝影背景)有多款你揀,賣家会sent 个File 比你,你去D大間既影印鋪,影張A2 Size既图就得喇!
頭像被屏蔽
剛剛拎左返屋企
都唔係呢度講得咁差姐
呢隻真係我自己咁多隻im中最正既

Btw 攞貨時話想有保養
...
iwillneverlose 發表於 20-4-2014 04:53 PM

呢個問題好難答你,我攞貨時果靚女staff話裏面果張,唔係突出嚟果張,唔知其他師兄有無聽過,我覺得係想防止過咗14日有問題而去不斷bid單借單維修

回復 8# taifat

係腰裏面果張,唔係腰外面果張,裏面果張係用來防刮花因之前WM2 好多人換所以裏面果張唔可以掉否則不保養
頭像被屏蔽
haha其實ching can share files to us ma? 咁樣仲快 hehe^^

C hing 你到淘寶綱打(人偶攝影背景)有多款你揀,賣家会sent 个File 比你,你去D大間既影印鋪, ...
ultrariderman 發表於 20-4-2014 02:29 PM
回復 11# homingwah2005

PM Me la Ching
thx ching
^^
回復  homingwah2005

PM Me la Ching
ultrariderman 發表於 20-4-2014 09:19 PM
回復 6# ultrariderman

Ching 可以pm sent 个File 比我嗎.Thanks
Ching 可以pm sent 个File 比我嗎.Thanks回復 13# homingwah2005

Ching 可以pm sent 个File 比我嗎.Thanks