Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年8月 ULTRA-ACT 超人迪加 (Multi Type) New Ver.(官圖P4)

9x年應該仲係閃電傳真機
yugi 發表於 23-4-2014 04:57 PM

唔係至叻小人類咩?:(
9x年應該仲係閃電傳真機
yugi 發表於 23-4-2014 04:57 PM

阿叔你老啦 !!!!!!!
而家 D 年青人睇放學 ICU 架...

我都係睇傳真機的.....
:62:
今日國寶入手, 日版 2魚3草 找2 雞:):):)
第一次去國寶買玩具, 個女店員捧一楝(目測有7-8盒)俾我揀
我唔係驗屍官, 望下正面有冇花, 個身有冇甩色就算, 只拎咗2-3盒上手睇
我遲過樓上果位師兄去,得返3盒揀⋯
盒盒都咁上下,是旦買盒跟住走人
幾個月前知道新版就出,舊版一早賣左.
今日買左,開了看過.外形比舊版討好,紫色比較鮮明,
手臂關節可動大幅度改良,但係腳的菠羅蓋位可動位依舊,麻麻地.

相對同期舊版梅比斯 Mebius,可動當時已經很滿意,
可動性比今次迪加 Tiga version 2 還好,
所以唔會再哂錢買遲d再出的梅比斯 Mebius version 2.
新與舊