Toysdaily 玩具日報

查看: 3854|回復: 11

[分享討論] 玩具同玩具交換!!

一個想營造玩具互換環境嘅谷,大家有時間去睇睇啦!!!!

https://www.facebook.com/groups/648180498586989/#!/groups/648180498586989/
支持:71:............

嘩! 好正! 十卜!{:1_236:}
GOOD...GOOD...GOOD
其實個慨念係好,但問題係,大家交換要咩準則? 如果你鐘意,我可以要支水槍同你換合金,但唔鐘意,大家合金都好難成交,而最重要係,講白D,人都係自私既,緊係想平野同人換好野, 所以咁其實最終能成交次數唔樂觀...
入去睇睇先,謝謝分享
支持~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
支持,丶,,,,,,:71:
其實個慨念係好,但問題係,大家交換要咩準則? 如果你鐘意,我可以要支水槍同你換合金,但唔鐘意,大家合金都好難 ...
宇宙之王者 發表於 17-4-2014 03:16 PM

自己傾掂佢一向係以物亦物的性質 + 其中一環節吧...
無咩問題...
回復 9# 玩具
我知,不過我玩過好似 TRADE DUCK個類網,好呃人.....所以主觀覺得好難成交.
回復  玩具
我知,不過我玩過好似 TRADE DUCK個類網,好呃人.....所以主觀覺得好難成交.
宇宙之王者 發表於 18-4-2014 03:11 PM

我諗 FACEBOOK 應該同獨立一個 '網' 有點分別既~
始終大家都有真人 ACCOUNT 成日用到...
唔使特登去一個網去交流~
當係有個留言板專講交換玩具都幾好丫...

我都有野買左唔想玩想換野... HAHA
我諗 FACEBOOK 應該同獨立一個 '網' 有點分別既~
始終大家都有真人 ACCOUNT 成日用到...
唔使特登去一個 ...
玩具 發表於 18-4-2014 10:54 PM

如果真係換到,真係幾開心,我都成日買左後悔,HAHA