Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] << 另類拍攝 HT RoboCop ED-209 的各處細節 >> 夲年度最滿意作品集

好辛苦,真係好辛苦,集中唔到:shy:
我都睇唔出呢隻係 ED-209 喎! :46:
I own the 209, and I think I need to get some PVC too.
Excellent photo. I love it.

Want to use it as a wall paper, haha.
很難專心喔 !XD
完全睇唔到隻209,只係睇到:D
舊鐵好 sexy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
你&#21551;&#21457;了我。。{:1_221:}
你&#21551;&#21457;了我。。
沉默是柑 發表於 17-4-2014 04:11 PM

期待柑/蘋果大靚相!你那輯 sucker punch 正相記憶尤深!
影出來不是ED-209係主角
成隻209造型玲瓏浮突, 同時表現出透肌感.
大佬,你叫人點睇呀!:blame:
點解我什麼detail都睇唔到架!?
罰你加相{:1_204:}:shy:
回復 5# darknight

咪就係......{:1_202:}
Ray 師兄好耐冇出post 啦!一出就幾個正post!
呢隻的確細緻好玩!不過太大隻,小第唯有睇左當買左!
Ray 師兄好耐冇出post 啦!一出就幾個正post!
呢隻的確細緻好玩!不過太大隻,小第唯有睇左當買左!
上帝 發表於 23-4-2014 01:27 AM

剛剛幾天有空,所以就難得開棚影相。hahahahah, 你快點入 EB RoboCop 啦!
集中!集中!,推高,置中:love: