Toysdaily 玩具日報

查看: 11351|回復: 17

[詢問] 有關購物網站 nippon-yaxxan

請問有沒有朋友用?  如果已pre-order到期付款但沒有付, 請問會否bad list 或 block ip?

thank you very much
請問有無人知???
我試過2次,暫時冇事:45:
我試過2次,暫時冇事
seiya_shun 發表於 17-4-2014 01:35 PM

thank you very much
但小心,他們的包裝不太好,來到後件貨會凹晒,我試過訂兩次,兩次如是,所以冇再訂
I order toys in this website for more than 5 times but every time the packing is pretty nice ! I think depends on the delivery address. My delivery address is in HK area and it is ok ! No complaints !
回復 5# 步京暈

完全同意...
共實之前都買過3次o野,包裝運到o黎冇問題,可能好彩,因為今次以為件o野香港d舖吾開訂,pre-order o左之後一星期見到香港有得訂,仲要平好多,所以先諗住放棄個pre-order
有十幾次訂嘢經驗,結論係如訂兩盒或以上,撞凹機會有八成以上,因個包裝盒真係好細,只可用just fit 去形容{:2_286:}
Yes,ami,hs1997,他們的盒就夠厚la。
一般魂限野先系佢度訂,ami 果D唔收魂限
so far訂左十幾次冇咩大問題,盒系有小小角磨損問題
请问这是什么网站有全名吗Yas,ami,hs1997
呢間野 N-Yasan.C, 上星期二19號收電郵通知預備安排寄出 HMR Focker,以為佢已安排寄出, 點知今日出電郵通知我要加補運費, 因為運費不是他們預計的金額, 有無咁慢的效率,訂了今次後, 一定無下次。:*
我同佢地玩到要搵PayPal 幫手攞返錢:blame:
草根雜品 發表於 25-4-2016 11:32 AM
呢間野 N-Yasan.C, 上星期二19號收電郵通知預備安排寄出 HMR Focker,以為佢已安排寄出, 點知今日出電郵 ...

我訂左同款又無中招,20/4出貨23/4收到