Toysdaily 玩具日報

查看: 3881|回復: 18

[新品消息] 貝拉密 POP

又一死貨{:1_203:}
幾靚, 大隻, 有紋身, 又可換頭、手, 自己除左係OP FANS, 仲係 RUNNINGMAN FANS, 第一眼見呢幅圖, 好有金鐘國FEEL........不過新貨價太貴, 都係等佢大特貨先會考慮入...:DD
又一死貨
kimcity 發表於 13-4-2014 12:07 PM

係呀...我覺得佢一定又會插呀
幾靚, 大隻, 有紋身, 又可換頭、手, 自己除左係OP FANS, 仲係 RUNNINGMAN FANS, 第一眼見呢幅圖, 好有金鐘國 ...
crazysmiles 發表於 13-4-2014 01:16 PM

現在的POP真係要睇角色入........希望佢快D出SABO啦!!!
係呀...我覺得佢一定又會插呀
iamfinethankuuu 發表於 13-4-2014 04:09 PM

未必插, 因為無人敢入, 貨唔多 :DD
22222222打666666666666
未必插, 因為無人敢入, 貨唔多
spreroy 發表於 13-4-2014 04:27 PM

哈....S兄最近入左乜玩呀???我對上個隻OP玩具係英眼咋.....暫時都無乜邊隻心水出.....蕾貝加有點心動....:58:
22222222打666666666666
玩具 發表於 13-4-2014 06:09 PM

可能遲下會出埋明哥個堆幹部呀........仲有個堆畀人變左玩具嘅勁人....同埋小人仔.....十世都未出完:x
回復 8# iamfinethankuuu

靜左幾個月, 連曾經必入CHOPPER既我都無再入POP 角強化了, 係早日入左隻壽屋新版WONDER WOMAN.

依家無再開新訂單了~
最近最想入的POP只有戰國, 不過仲係貴....
回復  iamfinethankuuu

靜左幾個月, 連曾經必入CHOPPER既我都無再入POP 角強化了, 係早日入左隻壽屋 ...
spreroy 發表於 14-4-2014 12:18 AM

係呀......POP好似已大不如前了....希望快D新刺激劇情再熱血起來吧!
最近最想入的POP只有戰國, 不過仲係貴....
crazysmiles 發表於 14-4-2014 12:22 AM

哈...我連戰國出左都唔知呀:@
現在的POP真係要睇角色入........希望佢快D出SABO啦!!!
iamfinethankuuu 發表於 13-4-2014 04:13 PM

E家睇角色都冇用我覺得,megahouse成日再版,唔系就出2.0, 草帽9人插到:help:
叫我地衣D一出就入的fans,情何以堪:49:
E家睇角色都冇用我覺得,megahouse成日再版,唔系就出2.0, 草帽9人插到
叫我地衣D一出就入 ...
wingsiu 發表於 14-4-2014 09:50 PM

WING兄又提起傷心事了....之前所有兩年後全部係最高價入手呀{:1_224:}
現在插到呢{:1_222:}

不過POP暫時都係最靚啦.....但地方係一個大問題呀.....唯有揀唻入啦:shy: