Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY-HD1:4憨豆先生!

希望1/6 出2.0啦
當年miss左....不過唔好限定就好啦....
真心希望呢次出好啲,等我可以比錢支持,不過唔知幾時先出……{:1_215:}
就咁睇好似, 不過eb既body同老西, 是最令人擔心的............. :38:
So good!!!!!!!!!!

回復 62# AVP仔

七月動漫展問世

回復 63# good886

市面上至今都未出現過1:4西裝
而EB響其韓國展覽廳放咗隻1:4榮小爺,1:4西裝絕對震憾

不過當然豆生著個套唔駛咁型
回復  good886

而EB響其韓國展覽廳放咗隻1:4榮小爺,1:4西 ...
chungyuihing 發表於 14-4-2014 11:15 PM

套老西好掂, 如果EB出, 我buy. 憨豆就算了吧..
回復  good886

而EB響其韓國展覽廳放咗隻1:4榮小爺,1:4西 ...
chungyuihing 發表於 14-4-2014 11:15 PM

套老西好掂~~~~~~~~
但係EB服裝嘅大貨質素始終令人唔放心, 好似當年MIB 套老西sample誇啦啦, 但大貨就真係小喇叭.......{:1_206:}即使1:4 Joker 頭雕雖然無敵, 但件大褸亦唔多掂, 領口唔多貼服......希望EB真係擺多D心機响服飾配件上啦:67:
靚...................正.....................
回復 69#

其實好視乎開盒後有冇整理一下,EB套MIB算用啱料,但隻料對1:6太挺,個墊膊又太硬,我將對墊拆咗再全方位蒸下成件事唔同哂,HT十週年哥哥套禮服夠攞命,原裝冇墊膊,同隻料勁差加上過量落漿,自行加墊,全面蒸,外套後領俾啲膠水等佢唔好飛邊,衫鈕改位等腰位修啲。

好多時係1:6好難搵料,有時太軟,有時太挺,1:4用料選擇多好多,好似EB隻Batman斗䙜料好正,有下墜感,反而HT永唔用墜料做,好似MOS件野就知。

蘋果對蘋果,睇EB小丑套衫唔計大褸,就知知地套衫會好正
當年EB的憨豆先生已經很好, 今次要來個1/4的.
個頭雕好有神
說好的1:4 rocky 呢?{:2_305:}
回復 71# chungyuihing

chungyuihing師兄,我一直有留意你的發言,我覺得你是非常中肯的一位玩家,對事不對人,對figure的評論亦非常到位,讚!個人非常期待這隻Mr.bean,如有任何消息,煩請告訴大家!
回復 77# shanseanjean2

我都係透過微博等收料啫,呢喥係分享架嘛

大家齊齊等豆先生7月動漫展到來吧