Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【戰爭太負面,包裝是王道:愛國者】Iron Patriot

Nice photos, thanks for sharing:handshake:
正到無得頂~~仲未到我23號~
美圖{:1_197:}{:1_221:}……但點解官圖是沒有少許戰損,而Dick Po大大取隻是有戰損。
是否怕多人成日換貨固造些戰損{:1_215:}
剛才領左,期待玩。檢查3隻。我記得左手有問題,發現左手換了不同!員工告訴我,同事拆換了=_=
Whiplash 發表於 10-4-2014 03:04 PM

吓!咁快有問題!大家要小心啦!:ice:
正到甩轆!!!:71:
好狠正,頭雕也不錯
WAHWAHWAHWAH.......DICK 編呢輯相真係好正.........代表作......唔好ironman既我都有d心癢........真係影得好堅~~~~ 同你平時post個d相有d唔同
堅後悔無入.唔通要高追
回復 18# piyin

係喎!!!官圖冇少許戰損

好野又有新玩具。。。。:51:
Great photos indeed.  Mine invoice is 3/25 or 3/26, cannot remember but I am sure I will have to wait for over a month..........
個頭雕塊面具可以掀開嗎?定係set實左??
回復 26# ironmanmark42
可以掀開!
頭雕好正!thx for sharing

可惜沒有露全塊面的頭雕,HT求下你下隻WM一定要出啦~~
哩個面雕得似Don Cheadle~:71:

若可以有parts換做James Badge Dale 就更正~
可玩性再大增~
等取貨,
hottoys , 唔好急, 不過要快~