Toysdaily 玩具日報

查看: 14803|回復: 43

[非官方產品] 〔分辨真假〕KO電影MOVIE 2 雙刀柯柏文

有心分享是因為小弟在INS不幸中招,現在出帖希望大家分別到KO版

(對面老變論壇唔俾人加入)

話說在INS的四眼姐姐入左,點知變唔到車形,上網一查才知道是KO。

第一看頭,正版的頭,,面部橫紋是圓形收尾,KO的直的

第二看到 大脾中間,三角褲上方,正版是在GER GER位左右有時候粒"的",KO就沒有

第三看到 背後書包KO有傻佬CE字眼

第四看到 腳底下 博派標誌,正版十分清晰,KO好像一堆屎

第五看到 腳趾,正版上色好靚仔,KO是屎紅見到破綻

第6看到 支槍,真正丟槍無論顏色,條紋,細節都好好多。

希望大家分別到KO版 小心KO
近期M3隻盾砲L文都有KO出現...真過分...
謝CHING POST."KO版"是解...老番?:77:
Add marks to support your sharing.  :)
謝CHING POST."KO版"是解...老番?
老文 發表於 9-4-2014 04:26 PM

yes, 呀 KO是老翻
Thx 師兄!

我都奇怪,點點忽然會多o左一批「有線火焰」o既 Movie 文。
KO 真係好衰~~
Add marks to support your sharing.
Douglas.M.Saint 發表於 9-4-2014 05:16 PM

THX德哥! 訂左隻 $萬7 PRIME1 OP 未?{:1_197:}
其實價錢咁平已經知有問題.......
THX德哥! 訂左隻 $萬7 PRIME1 OP 未?
nipponya188 發表於 9-4-2014 08:05 PM

No $... :(
我見特別平都吾甘入  不過ko都變吾到形好出事!
頭像被屏蔽
回復 4# nipponya188

之前見到仲要係電鍍日版咁.但番得好似下.而原來是老番,唔怪得咁平...多謝ching提醒:77:

我同幾位朋友有買,一拆開拎上手玩已經覺得怪怪地(因為我之前有正版),之後先知道原來KO版⋯不過接受到,純粹set下 pose⋯又因為冇打算變形只會display人形或者合體做天火文。
如果真正用來變形一定整爛某些位!

有冇Ching知道KO版胸部兩塊電鍍件同正版有冇分別啊?我有隻正版,不過d電鍍件變黃,車頭又係變黃~~~

其實3魚多大家都知咩貨啦~
多謝師兄提醒:71:,又學多樣!
變唔倒形真係冇買的價值。