Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] 魂 Nations Summer Collection 2014

終於有ironman既聲氣喇…!!
隻IRONMAN係邊個系列?!
隻IRONMAN係邊個系列?!
kyostanley 發表於 7-4-2014 08:32 PM

SHF, 目前已出左mark 6同 war machine, 仲有只黑金 mark 6 會場特別版
好似暫時冇咩驚喜呢................
ray文 發表於 7-4-2014 03:13 PM

你同我一齊落marcoss 坑未有囉
如果唔計鑽石幪面,SIC 仲有新野出咩?
出 MK2 MK5 就買
我諗除左出合金魂King J Der 或者 Metal build EX-S外, 對我黎講都冇咩驚喜, 加上參考作品多,有得睇冇得食....
你同我一齊落marcoss 坑未有囉
wingsiu 發表於 7-4-2014 10:01 PM

絕對唔會呢...............我未至於濫成咁...........不過之後一定有勁野掛..............{:1_197:}

笨大有種就出超合金Iron Man吖!!。。。。。。雖然我都唔會,但應該大把人會中啊。

比對這個月發售的電擊HOBBY試作公開預告,
搞不好這次的展,現場會有超合金魂GGG的試作展示
no Gundam stuff............
SHF, 目前已出左mark 6同 war machine, 仲有只黑金 mark 6 會場特別版
wingsiu 發表於 7-4-2014 10:00 PM

ic, 好似幾ok, 其實一路都覺得之前出個隻mk-6太瘦, 不過又講真, 其實我覺得而家外面好多產品都有問題, 一個都算中等身型的外國人著左套甲點可能會咁瘦....
ic, 好似幾ok, 其實一路都覺得之前出個隻mk-6太瘦, 不過又講真, 其實我覺得而家外面好多產品都有問題,  ...
kyostanley 發表於 8-4-2014 05:11 PM

exactly ! 好同意呀
應該 bulky 一點
不過 fans 又可以話 '高科技嘛所以層甲又薄又堅' 做理由..............
我想問地址係邊
11號係東京:64: