Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 老餅時光by CombattraV: Popy DX 科学忍者隊F Gatchaspartan(五連合体作戰)

雖然唔知ching係邊買..但友人透露過荔枝角某君有3隻極新的極級珍藏..
老文 發表於 7-4-2014 02:43 PM

咁一定唔係小弟呢隻啦,又唔齊件......
Great stuff again!
:71::71::71:
Great stuff again!
Macross長谷有洋 發表於 7-4-2014 04:31 PM

Thx bro........I searching them many yrs, really excited to get it finally.
我都有入EX朱古力,食左飽曬!:p
我都有入EX朱古力,食左飽曬!
馬仔 發表於 7-4-2014 11:54 PM

Yea, EX one really great:71:..................
嘩 ~~ 正到無倫呀 ~~~~~~ :77:
嘩 ~~ 正到無倫呀 ~~~~~~
Kuuga_iwsp 發表於 8-4-2014 01:09 AM

多謝大佬支持..............
又唔算........
CombattraV 發表於 7-4-2014 02:24 PM

大哥,你不敢講,那td裡沒人敢了
大哥,你不敢講,那td裡沒人敢了
bob2007 發表於 8-4-2014 08:38 AM

一定不是了,只是其他大哥沒有我那麼無聊和多時間而已,而且小弟只是想有時候從這些舊合金介紹或圖片中勾起大家的回憶以及讓一些從未接觸舊合金的新收藏家能從新認識他們的存在及歷史而已.......:(
勾起大家「在玩/文具店、百貨公司的展示櫃前流口水、跟父母吵著要,躺在地上哭」的回憶?????:63::63::72::72:我們都有類似的經驗吧。。。
勾起大家「在玩/文具店、百貨公司的展示櫃前流口水、跟父母吵著要,躺在地上哭」的回憶?????: ...
bob2007 發表於 8-4-2014 11:32 AM

Haaaaaaaa, I guess most bro. here have done this before^^
朱古力入埋!恭喜曬!

Ex合金几好,但既然保持5色玩具風格,要有埋电镀先夠吸引嘛。
tower 發表於 7-4-2014 01:04 AM

不過佢先前兩代鳳凰號都無用鍍銀件,可能統一風格啦我估...
:handshake: 我都想機緣巧合!
:52:幸好有EX五色三角朱古力頂住!
Haaaaaaaa, I guess most bro. here have done this before^^
CombattraV 發表於 8-4-2014 12:05 PM

男孩變男人的必經過程。。。。。。。
我都想機緣巧合!
幸好有EX五色三角朱古力頂住!
麥師 發表於 9-4-2014 04:33 PM

EX其實都好正, 含金量超高呀:71:.......