Toysdaily 玩具日報

查看: 14900|回復: 40

[新品消息] 老變第三廠: KFC - E.A.V.I. Metal - Citizen Stack

nice report.
but 第三廠:42:
第三廠好過原廠,俾第三廠出好過啦!
我都有留意哩隻, 但無你見到咁多圖! 正吖~~ {:1_221:}
何必呢,一早唔出,等雜誌公佈官方會出Mp的時候就拿拿聲撲出來……
何必呢,一早唔出,等雜誌公佈官方會出Mp的時候就拿拿聲撲出來……
xterry 發表於 6-4-2014 14:08

係囉 ~ 如果無公佈MP的話我就會食咗呢隻 ~
而家老死都坐等MP ~ ! :58:
呢隻係一體變形,其實我prefer一體變形嘅,因為G1卡通佢都係一體變形,而並非白色文哥著甲~
Ching, it's very nice, how much and where to buy it, please?
Wrong post and I help u to move already. :)
就快出正版, 駛鬼買呢隻咩
The official one will probably be much better and at half the cost of this
回復 9# Douglas.M.Saint

Thanks 德哥!
回復  Douglas.M.Saint

Thanks 德哥!
shunne110 發表於 6-4-2014 08:20 PM

I'm waiting for the official one to consider to get it or Takara vers. :shy:

回復 13# Douglas.M.Saint

價錢的話可以好firm 話你知Takara 一定貴好多, 不過我相信錢黎講對你不是問題 (笑)

人型高度方面Takara 高MP10 260mm, 可動性依賴本體的MP10 body
裝甲可以係一個賣點, 但留意重量問題. 希望唔好玩鬆個body

KFC 呢隻一體變形係很好, 而且車形十分好玩, 跟得番G1 陣味,
不過人型高度真係大隻好多, 仲要大隻過鋼鎖, 睇你係咪Scale 控啦
QC方面今次進步左好多, no worry

{:1_215:}幾時出﹖幾銀﹖