Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] SDGO 流星號

紅方位置可伸縮.

藍方位置可伸縮, 綠方位置的蓋可以打開, 紅方的砲是用BALL JOINT, 可轉動和左右擺

紅方位置有洞位, 可加插武器

少見你出分享,這一架回港之後要買來玩玩了.
少見你出分享,這一架回港之後要買來玩玩了.
warxv 發表於 4-4-2014 09:42 AM

屋企嚴重冇位, 只能買一些細細件, 就算掉左盒件玩具都唔易爛的(最重要本身對這玩具有興趣), 所以最近少買左

易爛的, 體積大的, 就算有興趣都係睇下REVIEW算.
屋企嚴重冇位, 只能買一些細細件, 就算掉左盒件玩具都唔易爛的(最重要本身對這玩具有興趣), 所以最近 ...
redfish 發表於 4-4-2014 10:16 AM

我有你既決心就好啦 :sad:
值得一買~~~~~~~~~~~~~~~~~
Good wow~!:73:
I bought Green Unicorn only (recently)~
屋企嚴重冇位, 只能買一些細細件, 就算掉左盒件玩具都唔易爛的(最重要本身對這玩具有興趣), 所以最近 ...
redfish 發表於 4-4-2014 10:16 AM

呢隻我之前都想買,不過見到到價錢都近200又想等下先.
Good wow~!
I bought Green Unicorn only (recently)~
聖鬥士紫龍 發表於 4-4-2014 10:54 AM

SDGO FA Green Unicorn也是一件好物, 武器可以拆細
呢隻我之前都想買,不過見到到價錢都近200又想等下先.
warxv 發表於 4-4-2014 11:55 AM

如果流星號可以單買就更正, 定價可以平D, 又唔駛重複左隻SF.