Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys 在香港希慎廣場主辦的《美國隊長2:酷寒戰士》展覽今天正式開幕

今晚都去影!!{:1_203:}

其他相片

https://www.facebook.com/media/s ... type=1&l=a0ea5f6e4f

另外去到旁邊Poster位,記得Download App,可以玩立體相

正常Mode手機影

用了App海報變了

Black widow實物好似唔錯啵:77:
感謝師兄靚相{:1_203:}

之前 Avengers 版已經好滿意,但..........依隻仲吸引 :shy:
回復 47# williamhychan

請問williamhychan 大大 BW實物得唔得,因本人未有時間去睇.見官圖麻麻,但見希慎廣場影BW相OK喎!!
回復 51# piyin
哈哈!你問著個少玩12寸的人,真的不知怎樣答,個人就咁睇都覺得OK,當然睇埋其他師兄評價最好!

唔知個show 會擺幾耐, 哩兩星期都去唔到..:42:

原來去到23/04.{:1_208:}
black widow個人覺得實物好過官圖, 神情無咁木口木面
同場有放avengers版比較今次係有進步

不過ching們最好都係親自睇睇, 個展去到月尾仲有大把時間
black widow 實物我去睇過好正 !! 夠膽講係三隻入面最似真人嘅:46:
HT主脑霍华德 Chan:「今集有好多角色,雖然現階段我哋都幾乎出齊所有重要角色,不過仲有唔少空間加推新作,例如戰損版美國隊長、開眼罩嘅Nick 狂怒,以及劲抢戏慨罗伯特·雷德福等。至于“复仇者联盟2”及“守护银河”慨图亦都处于前期开发工作中,粉丝敬请留意。」
回復 56# 廣闊的宇宙

睇到哩句,我突然覺得雷神好慘冇咩人氣。IM3出成支足球隊,AC2出完主力、限定版仲唔夠仲想出埋戰損隊長,爆seed局長同埋純西裝羅拔烈福。:42:
回復 57# C.N

雷神2好睇,不過角色除Thor同Loki,其他的確吸引力欠奉,冇計,就算Thor我都冇入,因為抽唔到露臂版:42:
回復 57# C.N

老早就希望出Lady Sif...只不過...
好開心!出Nick Fury,唔使食炒價!