Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 陳十二少 (手機圖) , (new photo at #7)

有配埋個玉咀就更好
所以話eb都會死丫......
咀角微笑我覺得好似, 但對眼好似有少少cross, 希望4 月5 唔洗排隊喇.
最尾果張超似,簡直哥哥翻生。
都ok丫~~~
係下巴好似長左少少~
期待下一隻再進步
這隻會入了~~~
好似∼∼:71:

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
回復 7# jay_c

離廠唔計....三個哥哥最似呢個,師兄影得好自然...!!
請問現貨幾錢呀?{:1_198:}  有D比毒到
回復 23# brucehung

VIP $1400,之前係eb facebook玩留言遊戲再95折,即1330,盒超大,但配件得椅同拳頭—對
謝謝師兄,原來係官圖出事,雖然望落下巴都係長少少,但已經可以收貨。
唔錯,可以考慮一下,不過會睇定d先
EB話7,8月出寧采臣.....一於等....12少真係好似冇咩特色咁....
heewing 發表於 2-4-2014 10:31 PM

真?enterbay sales講?
真?enterbay sales講?
格仔餅 發表於 3-4-2014 12:18 AM

太陽報講
「EB为哥哥制作Figure的消息早于去年传出,最初首款作品预定是《倩女幽魂》的宁采臣,为何最后变成陈十二少呢? EB发言人表示,鉴于《倩》片中的书生装、背包和道具的制作难度​​均较高,为精益求精故此延期推出,最快可于今年暑假面世,哥迷们系时候储定钱了!」
EB話7,8月出寧采臣.....一於等....12少真係好似冇咩特色咁....
heewing 發表於 2-4-2014 10:31 PM

如果出埋小倩同燕赤霞就正~!
回復 26# heewing

陳十二少 ,換返時裝效果都ok