Toysdaily 玩具日報

樓主: terrypotter

[個人收藏] ENTERBAY 胭脂扣:陳十二少 (手機快怕一圖流,純分享,不喜勿插)

回復 13# fourson

師兄,正價$1480。唔好信網上誤傳。

我VIP價再加95折$1330攪掂。雖然無咩配件黎講都係貴。張椅又有啲夾硬加上去。出支水煙仲好。
回復 16# terrypotter

無可能出到原裝水煙的.
My tiger is same .......
回復  terrypotter

無可能出到原裝水煙的.
henryay 發表於 1-4-2014 05:28 PM

點解無可能出到原裝水煙?
快,靚,正!.........................................................
老虎, MS-07?..............................
回復 8# kimlam

商譽得來不易, 失去更易。
回復  kimlam

商譽得來不易, 失去更易。
chankb 發表於 1-4-2014 06:04 PM

無錯,EB太多鑊氣野。上次唐山大兄滿心期待,點知出隻曹格出黎。我睇見實物心裡X左無數咁多聲。幾大愛都好,當然唔會買。

今次哥哥個辦雖然覺得ok,老實講我都係抱住"實物唔對辦就走"先去買。見到實物對辦又有折,所以先入手。
回復 23# terrypotter

Ching 有機會請拍多幾幅唔同角度...唔該:64:
回復 24# chankb

睇下黎緊幾日有無機會偷運入境先可以影相。係公司始終唔可以太揚。
到過舖面,佢有display ,想左五秒,轉頭走了。
(個人意見,只似一個剛睡醒的哥哥,大家可以睇清楚再決定)
我剛才已入手,個人覺得三隻哥哥figure中,EB呢隻最似(申報:小弟三隻都有買,因小弟是哥哥迷)。
今次個body同套衫都唔錯,面相仲有d貨不對辨, 自joker後終於今次可以同人講eb隻哥哥有買貴冇買錯了
希望好反應EB會出1比4啦:57:
其實除咗烟槍外戲中如花買俾十二少嘅西裝加紙盒都可以出
仲可以多個造型添:he: