Toysdaily 玩具日報

查看: 17354|回復: 49

[ENTERBAY] 終於到手!! 救火英雄 何永森!!

首先借呢個POST 向所有消防人員致敬!! 消防員真係一個值得佩服o既職業!!
我地背向火同煙逃走, 佢地就向火同煙前進!!

今晚ENTERBAY 終於通知我拎得, 反正經旺角順路拎埋!!
到手後發覺又唔係咁差丫, 而且第一次玩香港演員o既Figure感覺幾新鮮...
好過成日IRON MAN, T800, BATMAN....
我發現舊化比之前其他師兄果D 重手左好多!!
佢一開盒俾我睇時, 第一個感覺就係"勁污糟"!! 好似屎坑拎上黎咁, 但又幾正喎!!
不過無乜時間開棚影, 隨便影左幾張, 希望幫到未拎到手, 而又想知舊化效果o既師兄啦~~

劣圖幾張, 請見諒...

玩左半個鐘左右, QC唔覺有問題, 可能我要求低...
如果頭盔可以用返香港消防LOGO 就更加好了!!

我覺得霆鋒演戲越來越有熱誠!! 我好鍾意佢今次演何永森呢個角色!!
唔好再拍"賭城風雲"果類喇....

多謝欣賞^^
我都睇咗兩盒,都揀咗盒勁污糟既…{:1_205:}
師兄...就咁影都已經好正...!! 完全改觀...!!
回復 2# wing1123

我睇左一盒喳… 見頭雕ok就算~
9點3先去到,費事阻人收工啦……
回復 3# calokb

無錯! 件衫D料非常差,爛鬼麻布一塊……
回復 4# DreamWorks

日日都忙到PK,是但每個角度影張就算~
實物比想像中好,之前太多“國內嘅圖”嚇親我……
多謝師兄支持^^
如果而家先買現貨,價格幾多?
呢隻一直糾結入唔入好:63:
回復 9# 天蠍座

睇完d相我都係咁諗-口-...
btw 現貨有冇得入係問題
回復 10# kira-yamato

咁要打去EB問下先知……
不過唔好盡相我D相……
因為小弟通常Set 好Pose就放入櫃,好少拎上手玩…
所以其他情況,例如可動性,素體QC等等… 都唔係太清楚……
加上EB過去太多負評,去佢店內望清楚再考慮買唔買都未遲^^
回復 11# kimlam

明白晒!多謝師兄提點!
不過師兄既相影得好自然, nice photo!
請問C兄,有冇D咩位要留意SAD中呀?
回復 13# brucehung

其實都係主要睇頭雕有無問題,同埋睇下件衫有無甩線。
因為佢都只係開盒俾你望一望...
回復 13# brucehung

鼻尖
師兄, 想問下副消防ba個腰帶扣點解開ga??
我解極都解唔到?? tks
2 x 實物比想像中好,如果他們改變布料的材料will be perfect。{:1_203:}