Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HT 今年 toys fair 三個角色 & Batman returns & back to the future delay

1:4 mark I 咁震撼:50:
回復 29# trevor2010

please refer to Q7
TDK系列大愛!希望之後會有gordon便服,雙面人2.0,bank joker2.0,道草人2.0,忍者大師(希望有兩種做型,西裝及忍者服)大師嗰女當然唔少得,但相信太冷門:56:

唔知有咩野'賣點'啦...
睇完呢個 interview,深深感受到HT己經唔係我熟悉嘅HT

總之以後 delay 係 expected 之內

除咗ironman就唔好要求有其他 figure
無野呀嘛:*..MJ取消!!!:sad:!ss個頭又話comingsoon..呢頭又話唔出...玩呀:53:
Batman轉delay我已經願囉~始終雖然叫好但佢同小丑都唔算話好賣得嗰隻.
兩個造型仲咁似添.
我之前仲打定輸數HT會由得佢丟淡當無事發生.

MJ我好失望但姑且信佢係不可抗力,畢竟唔會嗰頭畀圖出嚟呢頭反口咁拆自己臺.
但HT真係唔好再係咁超級英雄啦~啲支持者會悶,亦搞到自己條路縮晒,咁對自己都無咩好處.

至於嗰3隻特別版
忍者大師就必然,但另外個提示其實話咩都得架喎~
小辣椒真係會出?一來覺得要出就3嗰時出咗.
另外,又覺得佢呢款唔洗靠[限定]嚟谷人氣.
本身角色叫座力應該係夠的.
如果真係小辣椒又要靠限定兩個字,咁好可能個造型好爛又無配件嗰類情況.
即係好有可能唔係OL套裝,係運動胸圍一件加運動褲一條,連鞋都無.
where is my Anakin Skywalker:oh:
忍者大師係batman begin, 會否係雙面人
哈, Howard講d野聽就算, 唔好咁认真.
應該講梗The Dark Knight Rises ,  Rises 回憶有NEESON 份,imdb casting都有佢名
眨眼間,仲有五個月又動漫,期待第三個正派人偶!

各師兄咁鐘愛MJ,何不自組?難度不高呢。
300: Rise of an Empire!希望除左第2集新角之外都可以出返第一集Leonidas 2.0...
第2集梗係要出Eva Green,最好有幾套性感靚衫 {:1_227:}
回復 39# SNAKE.7

Ra's Al Ghul即係忍者大師,咪就係Dark Knight Rises入面Liam Nesson個角色,所以應該係出呢隻
小佢...............等我陣日日REFERSH個SITE

原來取消左MJ, 咁即係唔洗睇HT了, 可以轉台了, 因為睇啲英雄睇到好悶!