Toysdaily 玩具日報

查看: 4727|回復: 14

[個人收藏] 3月入多兩件大舊佬, 能給多一點空間嗎!?

今個3月入左3隻好物, 3QC整體我會比85分以上, 尤以兩隻大舊佬更直迫滿分之作, 而隻KABUTO我亦都好滿意, 我一向只儲開SHF 昭和拉打, 希望平成會唔好爛尾, 有個好開始 (對我來講), 但嗰兩隻大舊佬直係好攞膽, 空間已經緊張, 擺埋佢兩個已開始迫出門口, 真係又愛又恨!

都唔系吖,MB高達那一層還有大把位啊∼∼∼∼∼:D
仲有好多位{:1_208:}
:50:價值連城既神檯!===
買多個櫃咪得{:1_203:}{:1_203:}

師兄好多正野:71::71:
認得c兄你, 你d收藏係半年內買晒返黎的ma {:1_203:}
excellent collection!  support!
其實唔一定要放晒入櫃, 輪流放幾隻可動去枱頭得閒轉下甫士都幾好ar
真係好多正野,師兄一定落左唔少本
大家都好鍾意用BILLY 櫃放玩具
都唔系吖,MB高達那一層還有大把位啊∼∼∼∼∼
gazza1211 發表於 30-3-2014 07:43 PM

其實MB都有諗過放哂同一層, 但一落左企座, 即時霸左好多空間, 但唔落企座只可企定定擺唔到pose, 或者為左空間看來要拆MB企座了.
三一真係超正~~~~~~~~~~~
隻千值三一好吸引...但儲開SR 驚比例唔岩所以忍心唔買 =( 唔知SR幾時先出隻三一泥完夢
回復 1# bryankai

師兄,我同你個櫃一樣。

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... tice&tid=221244

明天會迎接我第40隻超合金暈上櫃。
回復  bryankai

師兄,我同你個櫃一樣。

明天會迎接我第40隻超合金暈上櫃。
六神 發表於 31-3-2014 10:37 PM

恭喜Ching,好正!